Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jolanda Zoomer boeken

Jolanda Zoomer boeken

Jolanda Zoomer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jolanda Zoomer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De in Den Haag geboren Jolanda Zoomer is een zelfbewuste vrouw die weet wat ze wil. Al op 6-jarige leeftijd wist ze dat ze artiest wilde worden en won haar eerste playback show. Als meisje van 11 begon ze al met zingen in het jongerenkoor The Young Emotions en thuis oefende ze voor de spiegel met de haarborstel. Dan zong ze de liedjes uit de film “Grease” en waande zich Olivia Newton John. Ze had zich zelfs eenzelfde kapsel aangemeten. Nadat Jolanda een soundmixer had gekregen van haar ouders kreeg ze de smaak helemaal te pakken en gaf op haar 15e haar eerste echte optreden.

In 2004 kreeg Jolanda Zoomer landelijke bekendheid dankzij het TROS TV programma “Een Ster In 40 Dagen”. Hierdoor kwam Jolanda in contact met de bekende muziek producers Emile Hartkamp en Noris Padidar. Dit resulteerde in enkele succesvolle singles.

Optreden is Jolanda’s lust en leven. Op het podium voelt ze zich als een vis in het water. De interactie met publiek geeft haar energie. Zelf zegt ze hierover; “Ik word er enorm vrolijk van om op te treden, vooral voor verstandelijk gehandicapten. Dat vind ik een heerlijk publiek, vol enthousiasme en eerlijk!”

In haar schaarse vrije tijd kijkt Jolanda graag naar oude films van Alfred Hitchkock en Agatha Christie. In het modernere genre is ze dol op films met Nicolas Cage en Juliette Lewis.

Jolanda doet haar achternaam “Zoomer” trouwens eer aan; ze is een écht zomermens. Ze is dol op zon, zee, strand en lange wandelingen. En met een met een glaasje koude Cava en een puzzelboekje kan ze zichzelf prima vermaken of leest graag boeken van Heleen van Royen en Nicci Gerard en Sean French.

Jolanda Zoomer is een vrouw die vooruit wil. Ze heeft een hekel aan automobilisten die op de grote weg links blijven rijden, strak voor zich uitkijkend met een tempo van “slome Gerritje”, die hun rijbewijs blijkbaar “bij een pakje boter hebben gekregen”.

Maar ook in haar carrière wil Jolanda vooruit. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe album van Jolanda welke in de loop van 2010 zal verschijnen. Het is een logische volgende stap in haar carrière. Hierop zal te horen zijn hoe Jolanda muzikaal volwassen is geworden met repertoire dat past bij Jolanda Zoomer: een vrouw van deze tijd.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button