Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Johnny Logan boeken

Johnny Logan boeken

Johnny Logan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johnny Logan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bij het grote publiek zal Johnny Logan vooral bekend zijn dankzij zijn indruk-wekkende en nimmer geëvenaarde prestaties tijdens de Eurovisie-Songfestivals die Johnny Logan in ’80, ’87 en ’92 (componist) wist te winnen. ‘What’s another year’ en
‘Hold me now’ gingen miljoenen malen over de toonbank en bezorgden Johnny Logan ‘eeuwige roem’.

Doe Johnny Logan geen onrecht aan

door zijn 30-jarige zangcarrière alleen op te hangen aan deze aansprekende successen. Zijn muzikale loopbaan kent velerlei hoogtepunten die stuk voor stuk de klasse van deze rasartiest bevestigen. Wat te denken van zijn samenwerking met Paul McCartney, David Bowie, Level 42, Montserrat Caballe, The Jordanaires, the Royal Philharmonic en R.T.E. Orchestra; zijn ontelbare radio- en televisieoptredens en aanwezigheid bij mega-bijeenkomsten en stadionconcerten.

Ook in Nederland mag Johnny Logan

zich verheugen in een warme belangstelling; recent was Johnny Logan als ‘special guest’ bij het Arena-optreden van Hazes; verzorgde Johnny Logan met het Philips Symphonic Orchestra een optreden waarbij Johnny Logan op onnavolgbare wijze het Beatle-repertoire voor het voetlicht bracht; kreeg van het Nederlandse publiek de 5de plaats toebedeeld in het programma ‘de 10’ als beste zanger en was als ‘secret guest’ aanwezig tussen het puikje van de Nederlandse artiesten tijdens het Tros Muziekfeest op Curacao.

Dat Johnny Logan niet teert

op ‘oude roem’ mag blijken uit zijn recente cd-releases; deze rasperformer zit nog steeds boordevol ambitie en gretigheid en wil zijn publiek blijven verrassen met zijn veelonvattende oeuvre en indrukwekkende stem.

Bent u voor uw ‘special event’ op zoek

naar een artiest van wereldfaam, dan is Johnny Logan een voor de hand liggende keuze!!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button