Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Johnny Kelvin boeken

Johnny Kelvin boeken

Johnny Kelvin boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johnny Kelvin of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

The Vocalist DJ Johnny Kelvin

Op 11-jarige leeftijd verhuist Johnny Kelvin naar Nederland met zijn grootmoeder. Johnny begint zijn carrière als danser. Zijn eerste zangoptreden vond plaats toen de muziek was uitgevallen tijdens een dansoptreden en het feest tot een einde dreigde te komen. Hij greep de microfoon, begon te zingen en het publiek ging los! Het feest was gered en een artiest werd geboren…

Geboren op Aruba als Johnny Kelvin Jean-Baptiste, zoon van de beroemde zanger Lloyd Jean-Baptiste. Zijn vader was de eerste gekleurde artiest die in het Amsterdamse Lido heeft opgetreden. Het blijkt in zijn genen te zitten; Johnny’s succes begon in Nederland maar bleek in korte tijd in elk land uit te blinken. “The way my father makes you smile and feel happy inspires me to do the same”. Na een wereldwijde hit (Love come home met DJ Jean) en na opgetreden te hebben over de hele wereld, besluit hij zijn microfoon uit te breiden met the wheels of steel!

De eerst zingende DJ! Johnny Kelvin maakt zichzelf de kunst van het DJ-en eigen en combineert dit met zijn prachtige vocalen. Met deze show biedt hij zoveel meer dan een gewone DJ set! Johnny Kelvin heeft al snel een innovatieve show gecreëerd. in de internationale dance scene, waar het publiek uit zijn dak gaat op zijn energieke performance. The Vocalist DJ Johnny Kelvin zorgt ervoor dat clubs, feesten en evenementen een hoogtepunt in hun programma hebben, waardoor het publiek steeds terug blijft komen.

Dat blijkt ook uit zijn 2e optreden tijdens de Love Parade waar maar liefst 375.000 mensen losgaan op zijn nummer “Dance 4 me baby”. “What inspires me is people, I love people. What I love is what inspires me, the way people dance, the way people smile and the way people react to what I’m doing”. Johnny Kelvin kent het geheime recept om het publiek te entertainen en doet dat dan ook vol gedrevenheid, passie en onuitputbare energie!

Johnny Kelvin is geliefd bij het publiek en al in zijn eerste jaar als Vocalist DJ treedt hij op bij de grote zomerfestivals: Extrema, Mysteryland en the Hospitality Deck in de Heineken FFWD Dance Parade. Vervolgens produceert Johnny Kelvin, samen met Lucien Foort, de hit die belandt in Pete Tong’s BuzzCharts (BBC 1).

In 2005, slechts 2 jaar later, klopt MTV aan voor een interview over zijn stijgende carrière in een promo special. Hij heeft in maar liefst 2 jaar tijd de kunst van het draaien en zingen onder de knie gekregen. Daarbij wordt Johnny Kelvin ook nog eens resident DJ van Space in Ibiza (In Bed with Space). Niet alleen tekent hij als resident DJ voor een 2e jaar bij Space in Ibiza, maar ook voor de Fuck me I’m Famous World Tour van David Guetta. Alsof dat nog niet genoeg is wordt hij ook Resident DJ voor BCM, Mallorca. The Mindgroup is zo onder de indruk van zijn succes dat zij een wereldtour-concept om The Vocalist DJ Johnny Kelvin heen creëren. ‘Confessions of a Vocalist DJ World Tour’. Deze tour wordt ondersteund met de release van zijn compilatie CD ‘Art of House’.

In 2006 keert Johnny Kelvin terug naar Nederland en doet verschillende optredens zoals op de Erasmus Brug in Rotterdam voor 150.000 feestgangers waar alleen Tiësto tot dan toe als DJ heeft opgetreden. In de Rotterdamse Ahoy doet hij de openingshow van Warchild voor 10.000 mensen. Vervolgens keert hij terug in de studio met partner DJ La-Ona, waar zij de openingstrack produceren voor Marco Borsato’s Symphonica in Rosso.

‘The one and only Vocalist DJ’ Johnny Kelvin is in hetzelfde jaar uitgenodigd als Resident DJ voor de Marlboro Mixtronica Russian Tour – 6 concerten in glamoursteden Moskou,St. Petersburg en Sochi. Tienduizend mensen rocken als Johnny Kelvin live tijdens zijn DJ-set zingt. Hij is voor deze tour hoofdact naast acts als DeepDish, Dimitri from Parijs, Danny Howells, Seb Fontaine, Junior Jack & Kid Creme en Erick Morillo. Kortom; watch out for The one and only Vocalist DJ!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button