Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Johnny de Mol boeken

Johnny de Mol boeken

Johnny de Mol boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johnny de Mol of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Johnny de Mol ontdekte al op jonge leeftijd de liefde voor het artiestenvak. Op zijn 6e kruipt hij achter het drumstel en de piano, en 5 jaar later ontdekt hij de gitaar. Zijn allereerste rockband Plain Habit richt hij op zijn 13e al op. Tegenwoordig is Johnny de Mol vooral bekend als de presentator van het TV-programma ‘Down met Johnny’.

Johnny de Mol boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Johnny de Mol zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking van Johnny de Mol.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Johnny de Mol

Na de middelbare school werkt Johnny de Mol zo’n drie jaar achter de schermen bij een groot aantal televisieprogramma’s, waaronder ‘Het Gevoel van…’, ‘De Staatsloterij Show’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Bij deze laatste wordt Johnny de Mol uiteindelijk opnameleider.

Rollen in televisieseries

Johnny de Mol volgt verschillende theaterworkshops en is vanaf 2000 ook te zien voor de schermen. In ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ speelt Johnny de rol van Sylvester Koetsier. Daarna volgen rollen in ‘Baantjer’ (RTL 4), ‘Spangen’ (TROS), ‘All Stars’ (VARA) ‘Costa!’ (BNN) en ‘Bon Bini Beach’ (Yorin).

Johnny de Mol als filmacteur

In 2002 speelt Johnny een bijrol in de film ‘Oesters van Nam Kee’, naar het gelijknamige boek van Kees van Beijnum en onder regie van Pollo de Pimentel. Ook vertolkt hij een rol in de internationale film ‘Emperor’s Wife’. Naast deze filmrollen is Johnny ook te zien als gastacteur in de dramaserie ‘Russen’ (KRO) en spreekt hij de stem in van de hoofdfiguur in de Disney animatie film ‘Piraten Planeet’ (Treasure Planet). In 2006 krijgt Johnny de Mol een Gouden Ui (slechtste acteur) voor zijn rol in ‘Zwartboek’.

Waar is De Mol?

In 2008 gaat Johnny met bekende Nederlanders op reis in zijn programma “Waar Is De Mol?’ Inmiddels doet hij dit al 8 seizoen lang, eerst bij Veronica en later bij SBS6.

Down met Johnny

Met zijn Veronica-programma ‘Down met Johnny’ wordt hij in 2009 genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste televisieman van het jaar. Van 2013 tot 2015  presenteert Johnny de Mol bij RTL4 het programma ‘SynDROOM’, met hetzelfde thema als ‘Down met Johnny’. Hiermee wint hij in 2015 de Gouden Televizier-Ring. Twee jaar later volgt een variant met de naam ‘Hotel synDROOM’.

Sinds 2018 presenteert Johnny de Mol bij SBS6 programma’s als ‘DanceSing’, ‘Restaurant Misverstand’, en nieuwe afleveringen van ‘Down met Johnny’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button