Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Johnny de Mol boeken

Johnny de Mol boeken

Johnny de Mol boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johnny de Mol of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Johnny de Mol ontdekte al op jonge leeftijd de liefde voor het artiestenvak. Op zijn zesde kruipt hij achter het drumstel en de piano en op zijn elfde ontdekt hij de gitaar. Als hij dertien is richt hij zijn allereerste rockband Plain Habit op.

Johnny de Mol boeken voor een evenement

Johnny de Mol is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Johnny de Mol.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Johnny de Mol

Na de middelbare school werkt Johnny de Mol zo’n drie jaar achter de schermen bij een groot aantal televisieprogramma’s, waaronder ‘Het Gevoel van…’, ‘De Staatsloterij Show’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Bij deze laatste wordt Johnny de Mol uiteindelijk opnameleider.

Rollen in televisieseries

Johnny de Mol volgt verschillende theaterworkshops en treedt in 2000 voor de schermen. In ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ geeft Johnny de Mol gestalte aan het karakter Sylvester Koetsier. Daarna volgen rollen in ‘Baantjer’ (RTL 4), ‘Spangen’ (TROS), ‘All Stars’ (VARA) ‘Costa!’ (BNN) en ‘Bon Bini Beach’ (Yorin).

In 2002 speelde Johnny een bijrol in de film ‘Oesters van Nam Kee’ naar het gelijknamige boek van Kees van Beijnum en onder regie van Pollo de Pimentel. Ook vertolkte hij een rol in de internationale film ‘Emperor’s Wife’. Naast deze filmrollen was Johnny ook te zien als gastacteur in de dramaserie ‘Russen’ (KRO) en sprak hij de stem in van het hoofdfiguur in de Disney animatie film ‘Piraten Planeet’ (Treasure Planet).

In 2006 kreeg Johnny de Mol een Gouden Ui (slechtste acteur) voor zijn rol in Zwartboek. In 2008 ging Johnny met bekende Nederlanders op reis in zijn programma “Waar Is De Mol?. Van dit programma ging eind 2008 het tweede seizoen van start.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button