Lyon & Partners Group Talent Management
Home » John Williams boeken

John Williams boeken

John Williams boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor John Williams of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

John Williams is televisiepresentator en acteur. Als televisiepresentator maakt hij vooral hulpprogramma’s, zoals ‘Een dubbeltje op zijn kant’, ‘Het spijt me’ en ‘Help, mijn man is klusser’.

John Williams is in te zetten als dagvoorzitter, en voor product en bedrijfspresentaties.

Via een aantal interessante banen achter de theater- en televisieschermen belandt John Williams uiteindelijk voor de camera’s. Tot op de dag van vandaag heeft hij zich beziggehouden met verschillende acteerklussen en stort hij zich vol overgave op presenteren van spelprogramma’s. Bij het theater is hij als assistent company manager werkzaam bij producties als ‘Sound of Motown’ en La Cage aux Folles.

John is te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, Ron’s Jong Geluk Show en in de dramaserie Westenwind. Na te zijn begonnen als acteur wordt John al snel gegrepen door het presenteren op televisie, hij weet door zijn spontane voorkomen duizenden kijkers dagelijks aan zich te binden bij Veronica Live! En later met veel succes Game Time. In die tijd is hij ook te zien in de Big Entertainment Quiz bij RTL 4 en speelde hij de rol van agent Rodney in de politieserie Blauw Blauw. Bij RTL 5 presenteert John in 2000 samen met Valerie Zwikker het spel Woordzoeker..

John Williams is druk bezig in de televisiebranche. Naast presentatie van de allerlei spelprogramma’s voor Yorin en RTL4, speelt hij in verschillende Nederlandse series, zoals Onderweg Naar Morgen en Costa!. Andere tv hoogtepunten van John zijn o.a de Rtl programma’s : Opnieuw Beginnen, Housevision, Lijn4, Rtl boulevard en Help! Mijn man is een klusser. Ook staat John steevast in de basis van het Artiesten BeachSoccer team.

Dit maakt John tot een veelzijdige TV persoonlijkheid.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button