Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » John Williams boeken

John Williams boeken

John Williams boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor John Williams of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

John Williams is televisiepresentator en acteur. Als televisiepresentator maakt hij vooral hulpprogramma’s, zoals ‘Een dubbeltje op zijn kant’, ‘Het spijt me’ en ‘Help, mijn man is klusser’.

John Williams boeken voor een evenement

John Williams is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. John Williams is onder andere in te zetten als dagvoorzitter en voor product- en bedrijfspresentaties.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is John Williams

Via een aantal interessante banen achter de theater- en televisieschermen belandt John Williams uiteindelijk voor de camera’s. Tot op de dag van vandaag heeft hij zich beziggehouden met verschillende acteerklussen en stort hij zich vol overgave op presenteren van spelprogramma’s.

Veelzijdige TV-persoonlijkheid

John was onder andere te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, Ron’s Jong Geluk Show en in de dramaserie Westenwind. Nadat hij is begonnen als acteur wordt John al snel gegrepen door het presenteren op televisie. Hij weet door zijn spontane voorkomen duizenden kijkers dagelijks aan zich te binden bij Veronica Live! En later met veel succes Game Time. In die tijd is hij ook te zien in de Big Entertainment Quiz bij RTL 4 en speelde hij de rol van agent Rodney in de politieserie Blauw Blauw. Bij RTL 5 presenteert John in 2000 samen met Valerie Zwikker het spel Woordzoeker.

John Williams is een veelzijdige TV-persoonlijkheid. Naast presentatie van spelprogramma’s speelt hij in verschillende Nederlandse series, zoals Onderweg Naar Morgen en Costa!. Bij RTL is hij ook te zien in programma’s als Opnieuw Beginnen, Housevision, Lijn4, RTL Boulevard en Help! Mijn man is klusser.

Reclamecampagnes met een bekende acteur

John Williams inhuren als voice-over of presentator

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button