Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » John West boeken

John West boeken

John West boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor John West of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

John West was van jongs af aan al gek op verschillende stijlen muziek. Op zijn 14e begon hij al als DJ en op zijn 18e pakte hij de microfoon op om samen met zijn vriend en collega Mike Peterson de hit ‘I’ll go where the music takes me’ te zingen.

Samen met Mike nam John zijn eerste single op, met de titel ‘Weet wat je begint’. In 2012 bracht hij deze single nog een keer uit in een hele andere versie. Na diverse singles in het nederpop genre sloeg John West in 2010 een andere weg in. Hij wilde deze keer een echt feest liedje. In samenwerking met Manfred Jongenelis werd dit uiteindelijk de single ‘Jouw Blik Jouw Stem’. Door dit liedje komt John West tot de dag van vandaag nog steeds in uiteenlopende plaatsen door het hele land. De single ‘Jouw Blik Jouw Stem’ werd uitgebracht tijdens het eerste live in Concert van John West samen met de PPM Band in 2010.

In 2012 kreeg John West de kans om samen met een paar collega’s op te treden bij Toppers in Concert, het grootste meezingfeest van het jaar. Ze stonden 3 dagen lang in een uitverkocht Arena; in 1 woord fantastisch. Een paar maanden later volgde zijn debuut album, met als titel ‘Jouw Blik. Het vervolg album (met de titel ‘Jouw Stem’) bracht hij in 2014 uit.

In 2015 deed John West mee aan het SBS6 TV-programma Bloed Zweet & Tranen, waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte. Iets waar hij super trots op is. Daarna is hij gaan werken aan zijn derde album, dat hij in 2016 uitbracht. Met wederom een duet met Lange Frans, een duet met Wolter Kroes en een terugblik op Bloed, Zweet & Tranen is dit een heerlijk gevarieerd album, met als titel ‘Jouw glimlach op je mond.

In 2017 bracht John West de single ‘Wit Zwart’ uit.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button