Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » John van den Heuvel boeken

John van den Heuvel boeken

John van den Heuvel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor John van den Heuvel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

John van den Heuvel werkte bijna tien jaar bij de Amsterdamse politie, voordat hij in 1990 misdaadverslaggever werd bij De Telegraaf. Hij bekleedde diverse functies bij de uniformdienst, recherche, ME, en het stafbureau Voorlichting en Publiciteit. Ook was hij twee jaar undercoveragent.

John van den Heuvel boeken voor een evenement

John van den Heuvel is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is John van den Heuvel

Als misdaadverslaggever heeft John van den Heuvel spraakmakende reportages over de onderwereld op zijn naam staan. Hij beschreef achtergronden van liquidaties, ontmaskerde Desi Bouterse als drugsbaron en stelde witwaspraktijken aan de kaak. Zijn artikelen voor De Telegraaf gaven nieuwe inzichten in geruchtmakende strafzaken tegen de Hells Angels, Willem Holleeder, de Zwarte Cobra en andere criminele kopstukken. Ook schreef hij als eerste over de criminele handel en wandel van de vermoorde vastgoedtycoon Willem Endstra.

Internationale drugsmaffia

John van den Heuvel beschreef van binnenuit de internationale drugsmaffia, deed zelf onderzoek in het criminele milieu in Suriname, de Nederlandse Antillen, Aruba en het brandpunt van de mondiale drugsscene, Colombia. Daar had hij in de gevangenis ook een exclusieve ontmoeting met de broer van de vermoorde cocaïnekoning Pablo Escobar.

Misdaadverslaggever RTL Boulevard

Vanaf het begin in 2001 is John van den Heuvel vaste crime-deskundige in het populaire TV-programma RTL Boulevard. Ook becommentarieert hij de misdaad in het programma ‘Evers staat op’ op Radio 538. John van den Heuvel heeft diverse crime-bestsellers op zijn naam staan: ‘Recht in de ogen van Abraham Moszkowicz’ (1998), ‘De jacht op Desi Bouterse’ (1999), ‘Sneeuw over Curaçao’ (2001), ‘Vergelding, verduistering en Verraad’ (2005) en ‘Doden liegen niet’ (2007).

John van den Heuvel presenteert diverse TV-programma’s, waaronder ‘Bureau Misdaad’ op RTL5, ‘Bureau Van den Heuvel’ op Nederland 1, en bij SBS6 ‘Da’s je Goed Recht’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button