Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » John Meijer boeken

John Meijer boeken

John Meijer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor John Meijer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

John Meijer

Zanger John Meijer is een ras-artiest die in staat is om elke willekeurige avond compleet naar zijn hand te zetten. Met een zeer uitgebreid repertoire en zijn fantastische stem kan John elke avond aan. Hij zingt veel nummers van André Hazes en andere Nederlandse artiesten. Hij doet Amsterdamse liedjes maar ook Rock & roll en eigenlijk te veel om op te noemen. John Meijer is niet alleen een fantastische zanger, hij is bovendien een ras-entertainer die het iedereen in de zaal naar de zin weet te maken. Overal waar John heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. John treedt avondvullend op. Van John verscheen in de zomer van 2005 een mini-album met daarop 6 (feestelijke) tracks met oa. zijn grote hit: “Haar naam is Anita”.

In januari 2006verschijnt de single: “Jij bent precies wat ik niet wil”. Het nummer is reeds vele malen te zien geweest bij de Brabant Party, is een grote hit in Belgie aan het worden en zal de mega top 100 moeiteloos halen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button