Lyon & Partners Group Talent Management
Home » John Jones boeken

John Jones boeken

John Jones boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor John Jones of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

John Jones is de zoon van zanger en acteur Donald Jones en cabaretière Adèle Bloemendaal. Afkomstig uit een echt artiestengezin kiest ook hij uiteindelijk voor een toekomst in de showbiz. Maar eerst doorloopt hij zijn opleiding in de Verenigde Staten, Radiology and Emergency Medicine in Texas. Na zijn opleiding werkt hij enige tijd bij een helikopter reddingsdienst en bij de Amerikaanse luchtmacht. In 1985 wordt hij grondsteward bij Lufthansa op het vliegveld van San Francisco.

In 1990 sluit hij zich aan bij Comedytrain. In eerste instantie combineert hij dit met zijn werk, maar later wijdt hij zich volledig aan het acteren.

In de televisieserie Vrouwenvleugel speelt John Jones een gevangenisbewaarder. Ook is hij te zien in de televisieprogramma’s Studio Nonsens (Veronica), Weekly Jones (SBS6) en in diverse televisiereclames. Hij is tevens panellid bij verschillende televisiespelletjes en neemt het op voor de consument in de laatste drie seizoenen van Ook dat nog.

Maar de grootste bekendheid geniet John Jones als Jimmy in de comedy-serie Sam Sam. In 2006 stapt John voor een aantal weken het Big Brother Hotel (Talpa/Tien) in om geld in te zamelen voor een goed doel, neemt hij deel aan het programma “racen tegen kanker” (RTL7). Tevens is hij druk met werk achter de schermen in de vorm van het bedenken en schrijven van nieuwe TV-formats. In 2007 deed John Jones ook mee met het succesvolle RTL programma ‘Sterren dansen op het IJs’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button