Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » John Jones boeken

John Jones boeken

John Jones boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor John Jones of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

John Jones is de zoon van cabaretière Adèle Bloemendaal en acteur Donald Jones. Afkomstig uit een echt artiestengezin kiest John uiteindelijk ook voor een toekomst in de showbiz.

John Jones boeken voor een evenement

John Jones is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is John Jones

John Jones volgt eerst de opleiding Radiology and Emergency Medicine in Texas in de Verenigde Staten. Daarna werkt hij enige tijd bij een helikopter reddingsdienst en bij de Amerikaanse luchtmacht. In 1985 begint hij als grondsteward bij Lufthansa op het vliegveld van San Francisco.

Comedy en acteren

In 1990 sluit hij zich aan bij Comedytrain. Dit combineert hij in eerste instantie met zijn werk, maar later wijdt hij zich volledig aan het acteren. In de televisieserie Vrouwenvleugel speelt John Jones een gevangenisbewaarder. Ook is hij te zien in de televisieprogramma’s Studio Nonsens (Veronica), Weekly Jones (SBS6) en in diverse televisiereclames. In de laatste 3 seizoenen van Ook Dat Nog neemt het op voor de consument. Maar de grootste bekendheid geniet John Jones als Jimmy in de comedy-serie Sam Sam.

Presentator en schrijver van TV-formats

In 2006 stapt John voor een aantal weken het Big Brother Hotel in om geld in te zamelen voor een goed doel. Tevens is hij druk met werk achter de schermen in de vorm van het bedenken en schrijven van nieuwe TV-formats. In 2007 doet John Jones ook mee met het succesvolle RTL programma ‘Sterren dansen op het IJs’. John Jones is presentator bij diverse evenementen.

Brandmeester

In 2010 slaagt hij voor zijn brandweeropleiding. Hij werkt onder andere bij de vrijwillige brandweer van Badhoevedorp als bevelvoerder. Bij de veiligheidsregio van Kennemerland houdt hij zich bezig met brandveiligheid en brandpreventie.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button