Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » John de Bever boeken

John de Bever boeken

John de Bever boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor John de Bever of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zingen is de grote passie van rasentertainer John de Bever. Als kind stond hij graag in de belangstelling en op schoolfeesten, verjaardagen en feestjes zong het kindersterretje al de sterren van de hemel. In 1980 is ‘Johnny’ ontdekt door niemand minder dan Pierre Kartner. John’s kinderdroom ging in vervulling toen zijn eerst uitgekomen single ‘Als ik later eens trouw’ een regelrechte hit bleek te worden. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er van deze single over de toonbank gegaan, John zijn naam was gevestigd!

Naast zingen had John nog een grote passie: voetbal. Op zijn 16e besloot John 100% te gaan voor een voetbalcarrière. Naast voetbal op het veld beleeft John ook veel plezier aan zaalvoetbal. In 1997 is John dan ook uitgeroepen tot beste zaalvoetballer van de wereld. Wekelijks traint John nog een topclub.

Na het uitbrengen van een aantal cassettebandjes en singles is John weer helemaal terug in de muziekbusiness. Met hits als ‘Wanneer’, ‘Daar sta je dan’ en ‘Oh jij ja jij’ bereikt John met zijn gevoelige en unieke stemgeluid een groot publiek en breidt zijn grote schare fans zich in een snel tempo uit.

In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John en Anny zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht en een tijd van gezamenlijke optredens en muzikale avonturen breekt aan. Jaarlijks presenteert John op nieuwjaarsdag een nieuw album en/of dvd. Afgelopen 1 januari heeft hij het eerste exemplaar van zijn CD+DVD mogen ontvangen van Anny Schilder. Samen met ongeveer 2000 fans is het jaarlijks een groot feest.

Zingen is wat John het liefst doet en ook altijd blijft doen. Ook dit jaar staan er een hoop leuke dingen op de agenda. De voorbereidingen voor twee grote concerten staan op de planning en ook komt eind januari de nieuwe single ‘Nooit meer alleen’ uit. De single is extra speciaal en bevat de bonustrack ‘Liegen, liegen, liegen’ (een ode aan Rini Valentijn).

Ook de media heeft John ‘ontdekt’. Zo is hij al te zien geweest in programma’s als SBS6 Shownieuws, RTL Boulevard en Tijd voor Tien. Ook op Omroep Brabant, TV Oranje, het Sterren Thema Kanaal en op veel regionale zenders is er regelmatig aandacht voor John. John is er klaar voor Nederland te veroveren!

2007 wordt hét jaar van John de Bever.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button