Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Johan Wakkie boeken

Johan Wakkie boeken

Johan Wakkie boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johan Wakkie of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jarenlang zette Johan Wakkie zich in voor de ontwikkeling van de belangenbehartiging van trainers en coaches. Daarna werd hij directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond, die is uitgegroeid tot de zesde sportbond en de tweede teamsport van Nederland.

Johan Wakkie is een echte visionair op het gebied van strategisch leiderschap in een complexe omgeving als de sport.

Om als bond gezond te blijven is betrokkenheid van de leden van het grootste belang. De inzet van ICT is hierbij onmisbaar. Goed voorbeeld is een virtual community, waaraan alle hockeyverenigingen via websites zijn verbonden. Hiermee worden de behoeften van de leden op hockeygebied aan communicatie, informatie, entertainment en transactie vervuld.

Onder leiding van Johan Wakkie koos de KNHB voor een lange termijn strategie, waarbij het aantal hockeyers groeide van 125.000 leden in 1998 naar bijna 240.000 in 2013. Hierbij stond ook de groei in kwaliteit centraal, met name op sporttechnisch, accommodatie en organisatorisch gebied.

Johan Wakkie was nauw betrokken bij de organisaties van de Wereldkampioenschappen hockey in 1998 en 2014 in Nederland. Na het WK in 2014 nam Johan afscheid als directeur en werd hij benoemd tot erelid van de KNHB.

Tegenwoordig is Johan Wakkie voorzitter van de Stuurgroep Sport en Cultuur.

Johan Wakkie boeken
Johan Wakkie boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button