Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Johan Vlemmix boeken

Johan Vlemmix boeken

Johan Vlemmix boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johan Vlemmix of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Johan Vlemmix haalde in 2002 en 2003 de Tweede Kamer net niet met zijn Partij van de Toekomst. Maar Johan ging gelijk weer met het volgende project aan de slag. Na de verkiezingen van 2002 maakte hij een voetreis naar Rome en kwam hij met het idee om een vredesvlag te ontwerpen. Positief ingesteld als Johan Vlemmix altijd is, miste hij een vlag die ‘voor’ iets was, en zo werd het idee van de vredesvlag geboren.

Velen kennen Johan Vlemmix van zijn Oranjekoorts en zijn Maxima-supermarkt. Anderen kennen hem vanwege zijn veelvuldige deelname aan het programma Te land, ter zee en In de lucht. Bij varianten van dat programma als Tobbedansen, Met Glans van de Schans, Vlieg er ’s uit en Fiets ‘m erin trok Johan de aandacht met de meest ingenieus geconstrueerde voertuigen. Zijn debuut beleefde hij in een badkuip met schoepraderen. Johan Vlemmix nam honderd keer deel aan te Land, ter zee en In de lucht en belandde ermee in het Guinness book of Records. Niemand ter wereld had vaker aan een zelfde programma meegedaan. Johan Vlemmix is na die honderdste keer opgehouden, maar bleef nog bij het programma betrokken als jurylid en als starter.

Herman & Johan Vlemmix

In 2004 had Johan Vlemmix samen met Herman Berghuis een bescheiden carnavalshit. Samen met publiekslieveling nr.1 van Idols nam Johan Vlemmix de de feestkraker ‘Safe Sex’ op.

In 2006 nam Johan Vlemmix officieel afscheid van de Nederlandse showbizzwereld door middel van een afscheids-interview in het televisieprogramma Pauw & Witteman. Hij verklaarde er niet langer meer de publiciteit op te zullen zoeken. Dat bleek hij later toch moeilijk te vinden dit vol te houden en komt daarmee terug op zijn toezegging.

Johan Vlemmix bracht in 2007 samen met Nol Roos het lied ‘Een bussie vol met Polen’ uit. Dit nummer werd een bescheiden succes tijdens het carnaval van 2008. Later dat jaar besloot Johan Vlemmix het rookverbod in de horeca te omzeilen door een zelfbedieningscafé te openen. Om hier aandacht voor te krijgen nam hij met de band Rampzalig het nummer Ik Rook Niet op. In de zomer van 2008 komt Johan Vlemmix samen met de Bad Brothers met de hilarische single ‘Alle Duitsers op het strand’.

Ook in 2009 liet Johan van zich spreken: Hij liep in 10 dagen tijd al klunend de Elfstedentocht, 200 kilometer op ijshockey-schaatsen. Op muzikaal gebied kwam hij met nieuwe liedjes zoals ‘Recessie’ en ‘De Elfstedentocht’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button