Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Johan Gielen boeken

Johan Gielen boeken

Johan Gielen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johan Gielen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Johan Gielen is een geboren performer en even charismatisch als zijn lichtblonde haar. Johan is uniek op het gebied van showmanschap. Vanaf het moment dat hij op het podium stapt tot aan zijn muziekkeuze en sublieme mixing skills. Er zijn maar enkele DJ’s die zich ‘Superstar DJ’ mogen noemen, en Johan Gielen behoort tot deze elite-groep.

Johan Gielen boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Johan Gielen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking van Johan Gielen. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Johan Gielen

Vaak wordt hij door zijn fans een van de ambassadeurs van de dance genoemd. Johan is naast DJ ook een gevestigde naam als producer. Zijn muziek is continu gesupport door iedere mogelijke naam in de industrie, heeft vele remixen op zijn naam, en heeft gewerkt met iedereen zoals Boy George, Thrillseekers, Delerium en Tiësto. Hij heeft talloze Top-10 platen uitgebracht over heel de wereld zoals Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, UK en in zijn geboorteland Nederland.

Samenwerkingen en projecten

Zijn debuutalbum ‘Revelations’ is uitgebracht op Tiësto zijn label Black Hole Recordings. Een nieuw album is in aankomst, met daarop een aantal samenwerkingen met andere bevriende A-artiesten, dus zijn carrière is volop in een stijgende lijn. In 2009 is Johan gestart met zijn nieuwe project The Dubguru, wat al een groot succes is en al verschillende charts heeft bereikt.

Dancefestivals

Holland mag dan Johan’s thuisbasis zijn, de wereld is waar hij zich dagelijks bevind. Johan Gielen heeft herhaaldelijk op bijna alle grote dancefestivals, raves en superclubs over de hele planeet gestaan. Enkele bekende namen zijn: Dance Valley, ID&T’s Sensation White, Sunrise Festival, The Guvernment, Space, Godskitchen en vele andere. Hij is de enige artiest die maar liefst 14 maal op het prestigieuze Trance Energy heeft gestaan.

In de toekomst gaan we nog veel meer van deze top-DJ horen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button