Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Johan boeken

Johan boeken

Johan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Johan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Onze Johan heeft altijd wat. Johan was en is de naam van de band die blijft veranderen én verbazen. Na wederom een gekke periode is Johan terug, met weer een pak briljante popsongs, een rockende outfit en de power die bij goeie pop hoort.

In de lente van 2005

komt er weer Een Album waar we nu alvast U te zeggen want als Johan één ding bewezen heeft de voorbije jaren, dan is het wel dat elk stuk van ze helemaal goed is. Vandaar allicht dat we nog maar twee platen van ze hebben, hun debuut uit ‘97 en die ‘Pergola’ uit 2001; voorwaar, twee klassieke popalbums die niks aan zeggingskracht hebben ingeboet. En op basis van de try-outs die Johan de laatste tijd heeft gedaan wordt hun 2005-album er weer zo één.

Wat dat aangaat

verandert Johan niet. Wel qua samenstelling: zo werd er afscheid genomen een gouwe ouwe slagwerker en een toetsenman en trad Jeroen Kleijn in. Waardoor Johan vandaag de dag als kwartet de baan opgaat en de line-up er als volgt uitziet:

Jacko de Greeuw – Zang/gitaar

Maarten Kooijman – Gitaar/zang

Diets Dijkstra – Bas/zang

Jeroen Kleijn – Slagwerk

Waarvan akte

en hou alvast wat geld achter voor dat album, hè. We beloven niks behalve dat-ie voor de zomer van 2005 uit gaat komen. OK?

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button