Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Joey Hartkamp boeken

Joey Hartkamp boeken

Joey Hartkamp boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joey Hartkamp of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut in september 2013 door vele de titel van ‘Rijzende ster’ krijgt, is in een sneltreinvaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren. Inmiddels is de zanger niet meer van het podium weg te denken en treed hij op door heel het land. Ook op tal van grote evenementen heeft hij inmiddels dikwijls bewezen een rasechte artiest te zijn. Zo stond hij onder andere op het podium van het Mega Piraten Festijn, DutchValley, Muziekfeest op het plein en in het Gelredome.
Zijn carrière startte officieel in maart 2013 toen hij meedeed aan het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ van SBS6. Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd door Shownieuws en om live te zingen bij ‘De Wereld Draait Door’. In september debuteerde hij met zijn eerste single ‘Geen Nacht Meer Zonder Jou’ waarmee hij meteen hoge ogen wist te gooien.

In 2014 werd Joey genomineerd voor een Sterren.nl Award en zong hij als aanstormend talent bij de Buma NL Awards. In de jaren die volgden zette Joey met diverse singles zijn eigen geluid neer en weet hij inmiddels met zijn energieke en gedreven optredens ieder podia in Nederland te veroveren. Met zijn singles ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Dans Met Me Mee’ wist Joey in het land kleine hitjes te scoren.

Vanaf begin 2017 wordt Joey gevolgd door Omroep Gelderland voor de reallife soap “De Hartkampjes”. Hierin zien we de weg die Joey moet bewandelen om zijn ambities en dromen te verwezenlijken.

Naast zijn eigen repertoire met o.a. de hits ‘Ik Wil Je’, ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Dans Met Me Mee’ zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere! Gezelligheid en feest staan centraal tijdens zijn optredens en met zijn

Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button