Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Joeri Plaizier boeken

Joeri Plaizier boeken

Joeri Plaizier boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joeri Plaizier of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dat Joeri Plaizier niet bang is voor veranderingen en openstaat voor nieuwe creatieve processen is na de release van zijn vorige single OY OY OY (Danza Kuduro) meer dan duidelijk geworden. Ook de fans hebben de, door Joeri gekozen nieuwe muzikale oriëntering, volledig ondersteund.

De videoclip van OY OY OY, de opvolger van twee succesvolle singles van zijn debuutalbum “Vandaag is Vandaag”, is op youtube nu al meer dan 230.000 keer bekeken. Dit is zelfs voor Nederlandse begrippen een uitzonderlijk resultaat te noemen. Het nummer was zowel in het binnen- als buitenland een regelrechte zomerhit. De zomer is helaas weer voorbij en volgens Joeri is het nu de hoogste tijd voor een passende opvolger. Daarom heeft hij gekozen voor een nieuwe track die zeker weer aansluit bij de sfeer van de vorige single. Een fantastische productie, met een verfrissende tekst en een grandioze videoclip.

Dat Joeri een nieuwe muzikale weg heeft gevonden zal voor iedereen duidelijk zijn. Maar dit betekent niet dat hij vanaf nu alleen nog nummers zoals “OY OY OY” en “Ik wil alleen maar jou!!”produceert.

“Nee, ik zit nog steeds vol met creatieve muzikale ideeën waar ik graag mee aan de slag wil. Dit creatieve proces en de vrijheid om steeds weer mijn muzikale wensen om te zetten geven een heel speciaal, goed gevoel. Ik ben zelfs al bezig met de opvolger van mijn nieuwste single, en die zal zeker ook weer voor een verrassing gaan zorgen”, aldus een enthousiaste Joeri Plaizier.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button