Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jody Bernal boeken

Jody Bernal boeken

Jody Bernal boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jody Bernal of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jody Bernal brak door met het nummer ‘Que si Que no’, de grote zomerhit en de best verkochte singel van het jaar 2000. Ook speelde hij in de musical Fame en draait hij als DJ op festivals en evenementen.

Jody Bernal boeken voor een evenement

Jody Bernal is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Jody. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jody Bernal

Jody Bernal werd geboren in de Colombiaanse hoofdstad Bogota. Toen hij nog maar een paar maanden oud was werd hij geadopteerd door een Nederlandse familie en groeide op in Delft. Op zijn achtste zong hij samen met zijn neef in de jongensgroep De Buddy’s. Ze deden mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman met een uitvoering van ‘Non, Non, Rien N’A Changé’ van Les Poppy’s.

Jody koestert lange tijd de wens om zijn familie in Colombia te vinden. In 1999 spoort hij na een lange zoektocht zijn biologische moeder, broertje en zusje in Colombia op. Van zijn tante krijgt hij een CD met Zuid-Amerikaanse muziek. Eén van de nummers op het album is ‘Que si Que no’.

Que Si, Que No

Jody Bernal besluit een eigen versie van het lied op te nemen, als verrassing voor zijn moeder in Colombia. Hij doet mee aan het televisieprogramma Your Big Break, en bereikt de finale met  ‘Que si Que no’. Dit werd onverwacht zo’n grote hit dat het nummer maar liefst 15 weken lang de best verkochte single en de langst genoteerde nummer 1 hit in de Nederlandse geschiedenis.was. Een enorme prestatie voor een debuutsingle.

Al snel volgde een tweede single met de titel ‘Oh Bambolero’ die in alle lijsten meteen op nummer twee binnenkwam. Jody vestigde gelijk een record door met twee singles op respectievelijk nummer 1 en 2 te staan. Uniek in Nederland! Aansluitend volgde een reeks van successen. ‘Un Beso Mas’, ‘Dreams’, ‘Me & You’ (een duet met Belle Perez) en de hitsingle ‘Chica Bonita’ werden allemaal top-10 hits.

Musical

Ook op musicalgebied liet Jody Bernal van zich horen. Hij toerde met de musical Fame langs de grootste theaters van Nederland en speelde de prachtige rol van Joe. Hij deelde het podium met onder andere Heddy Lester, Eric Beekes, Ivo Chundro en Carolina Dijkhuizen. Jody kon alweer een nieuw hoogtepunt aan zijn CV toevoegen.

La Colegiala

Met zijn single ‘La Colegiala’ scoorde Jody Bernal in 2017 een monsterhit en was hij in één klap terug. Eind 2018 was het tijd voor de opvolger en stak hij samen met Billy the Kit de ‘Macarena’ in een nieuw jasje.  Ook was hij te zien in Expeditie Robinson.

DJ Jody Bernal

Jody is inmiddels een veelgevraagd DJ en was het afgelopen jaar te zien op vele festivals in het land, waaronder op Paaspop. Dance Valley, Dutch Valley, Matrixx Live aan de Kade, Smèrrig, etc. Een DJ show van Jody Bernal is een eclectische mix met urban, de beste dance classics en hits van nu. Uiteraard pakt Jody tijdens zijn set maar al te graag de microfoon voor zijn eigen ‘guilty pleasures’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button