Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jochen Miller boeken

Jochen Miller boeken

Jochen Miller boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jochen Miller of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jochen Miller

Jochen van der Steijn, beter bekend als Jochen Miller, ontwikkelde zijn interesse in dance- music in zijn jonge tienerjaren. In de discotheek van zijn vader had hij de gelegenheid op zijn mixtechnieken te oefenen. Hij werd resident-dj van deze club op 16-jarige leeftijd, gevolgd door een residentie in club Zino’s in Tilburg toen hij 18 was.

Op diezelfde leeftijd

stond hij ook op Dance-Valley 1999 in de finale van de Nederlandse mix kampioenschappen. Hij onderscheidde zichzelf van de rest door zijn scratchen, loop’s en het mixen met 3 draaitafels. Geïnspireerd door de vette clubplaten die hij iedere week in de discotheek draaide, besloot Jochen zelf te gaan produceren. Rond diezelfde periode sloot hij zich aan bij een toen nog opkomend boekingskantoor, dat inmiddels onder de naam DDA nationale en internationale bekendheid geniet.

Van januari 2000 tot op heden

draait Jochen 1 á 2 keer in de maand in één van de meest populaire clubs van Nederland, de Lexion in Westzaan. In december 2001 werd hem een residentie aangeboden in de nieuw te openen megaclub the Matrixx in Nijmegen. Geen slechte keuze want met de groeiende bekendheid van the Matrixx was Jochen’s ster ook rijzende. Dat resulteerde in optredens over heel Nederland, Spanje en op grote evenementen als: Trance Energy, Mysteryland, Impulz Outdoor en Decibel Outdoor.

Een van de hoogtepunten

afgelopen winter 2004 was zijn optreden tijdens de Winter Music Conference in Miami (USA) tijdens een Kremlin event in de Space. Net zoals voorgaande jaren zal Jochen tijdens de FFWD 2004 draaien op zijn Jochen SOLO truck i.s.m. de Matrixx. Ook tijdens de bekende Nijmeegse 4-daagse zal Jochen in de zomer van 2004 wederom een SOLO optreden weggeven in de Matrixx arena onder de Waalbrug voor zo’n 6000 feestgangers.

In de eerste editie

van de Dutch DJ award, behaalde Jochen de 14e plaats, gekozen uit de beste nationale en internationale DJ’s. Commentaar gevend op de uitslag van deze verkiezing, werd hij in het ID&T magazine “de verrassing van het jaar” genoemd.

In augustus 2004

zal Jochen zijn track “Vanity” uitkomen op het label ID&T music. De verwachtingen hiervan zijn erg hoog en deze track is volledig te benoemen als de echte “Jochen sound”. In september 2004 staat ook de 5e Matrixx compilatie gepland uit te komen, ook deze zal net als de voorgaande 4 cd’s weer door Jochen zelf samengesteld en gemixt worden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button