Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jochem van Gelder boeken

Jochem van Gelder boeken

Jochem van Gelder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jochem van Gelder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Entertainen zit TV-presentator Jochem van Gelder in het bloed. In zijn carrière heeft hij een variatie aan programma’s gemaakt, van kinderprogramma’s en het razend populaire Praatjesmakers tot een programma waarin wordt gewaarschuwd voor oplichterspraktijken. Die veelzijdigheid demonstreert hij ook bij optredens tijdens bedrijfsevenementen in het land.

Jochem van Gelder boeken voor een evenement

Jochem van Gelder is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Jochem van Gelder

Jochem van Gelder is bij jong en oud bekend door het programma Praatjesmakers. Met de jongste generatie praat hij over alles wat er in hun leven speelt. Zijn televisiecarrière begon bij het populaire Stuif-Es-In van de AVRO, waarin hij optrad met een bandparodie act.

Daarna presenteerde hij diverse programma’s zoals de Disney Club, Willem Wever, De Zingende Zaak, Hider in the House, So You Wanna Be A Popstar, RootZ en Hider In The House. In 2005 won Jochem van Gelder de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke televisiepersoonlijkheid.

Theatershow

In 2011 maakte Jochem van Gelder zijn eerste grote theatershow, ‘Het Grote Sinterview’. Daarnaast was hij regelmatig in het land met de interactieve en razend populaire Show op Bestelling! In deze show spelen kinderen de hoofdrol; zij mogen ter plekke bedenken hoe de voorstelling er uit komt te zien. Samen met het team van De Gelderlander loopt Jochem van Gelder voor Energy4all de Marathon van New York.

In 2012 stapte Jochem over naar SBS6 en presenteerde daar programma’s als ‘Alles Kids’, ‘Voor Je Moeder’ (speciaal voor Moederdag), het Nationaal Verkeersexamen, ‘Pas Oplichters’ en ‘Bonje met de Buren’.

Jochem van Gelder deed in 2017 mee aan het spelprogramma Wie is de Mol? en werd tweede, achter Sanne Wallis de Vries. In datzelfde jaar nam hij ook deel aan het zomerseizoen van De Slimste Mens.

Acteur in jeugdfilms

Jochem van Gelder maakte zijn acteerdebuut in de Nickelodeon-serie Vroem Vroem (met Dirk Scheele en zijn liedjesband in de hoofdrol). In de kinderfilm Ernst, Bobbie en het geheim van de Monta Rossa (2010) speelde hij de rol van bewaker. In 2017 had hij een gastrol in de Pipo de Clown-serie De nieuwe avonturen van Pipo op RTL Telekids. Jochem speelde ook een gastrol in de film van YouTuber Dylan Haegens uit 2018.

Sinds 2018 presenteert Jochem van Gelder diverse programma’s bij Omroep Gelderland.

Reclamecampagne met Jochem van Gelder

Jochem van Gelder werkte ook mee aan een commercial voor Dash. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button