Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Joan Franka boeken

Joan Franka boeken

Joan Franka boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joan Franka of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Joan Franka (Rotterdam, 2 april 1990) is een Nederlandse zangeres. Ze werd bekend door haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland. Zij is de Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2012.

Franka trad voor het eerst op toen zij 17 jaar was. Ze verliet de middelbare school vroegtijdig. In 2010 werd zij gescout om deel te nemen aan The Voice of Holland. Ze werd in de zesde liveshow geëlimineerd. Tijdens dit programma werd zij benaderd door Holger Schwedt om een album te gaan maken.

Op 5 januari 2012 maakte Radio 2 bekend dat Franka één van de zes deelnemers is die geselecteerd is uit 491 opgegeven liedjes. Op 26 februari 2012 won zij het Nationaal Songfestival 2012 door eerst het duel met Raffaëla Paton, die Chocolatte ten gehore bracht, te winnen. De vakjury gaf in de finale de voorkeur aan Ivan Peroti en Pearl Jozefzoon, maar door de thuisstemmers kreeg Franka toch de meeste punten. Hierdoor mag zij Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2012 in Bakoe. Hier zingt zij opnieuw het nummer You And Me, dat zij zelf schreef samen met Jessica Hoogenboom.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button