Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jimmy Geduld boeken

Jimmy Geduld boeken

Jimmy Geduld boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jimmy Geduld of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jimmy Geduld is een acteur en presentator die vooral bekend is door zijn rol als Arthur Peters uit de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Hij speelde deze rol van eind 1992 tot begin 1999.

Van 1997 tot en met 2000 presenteerde hij het American football-programma TouchDown bij Veronica. In 1999 presenteerde hij de Verjaardagshow, samen met Daniëlle Overgaag. Hij heeft gastrollen gespeeld in M’n dochter en ik, Pittige tijden en All Stars. Daarnaast heeft hij in 1997 samen met Winston Gerschtanowitz, Michiel de Zeeuw en Chris Zegers in de boyband 4 Fun gezeten. Hij heeft ook als presentator en VIP-dj gewerkt. Geduld werkt nu als makelaar in Amsterdam.

In 2002 deed Jimmy met o.a. oud-GTST-collega Sabine Koning mee aan Bobo’s in the Bush.

In 2005 zat Jimmy Geduld in een afkickkliniek om af te kicken van een cocaïneverslaving. Daarna richtte hij Intervention Nederland op, een bedrijf dat bemiddelt in verslavingsproblematiek.

Vanaf 2013 werkte Jimmy mee aan de eerste twee seizoenen van het RTL 4 programma Verslaafd!

Sinds 2016 is Jimmy Geduld directeur van Geduld Interventies GGZ, een professionele verslavingszorginstelling. Behandelingen voor alcoholisme, drugs en andere verslavingen vinden plaats in Broadway Lodge in Engeland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button