Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jetske van den Elsen boeken

Jetske van den Elsen boeken

Jetske van den Elsen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jetske van den Elsen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jetske van den Elsen werkte onder andere bij SBS6 (Vakantie TV), RTL4 (De draad kwijt) en de NPS (Het Klokhuis). Sinds 2017 is Jetske naast Derk Bolt te zien als presentatrice van het programma Spoorloos.

Jetske van den Elsen boeken voor een evenement

Jetske van den Elsen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Jetske.

Wie is Jetske van den Elsen

Jetske van den Elsen volgde haar opleiding aan de HKU-theaterschool in Utrecht. Ze gaf toneellessen op de theaterschool, regisseerde musicals voor basisscholen, en deed redactiewerk voor de Stadsomroep Utrecht. Toen de Stadsomroep een redacteur voor een kinderprogramma zocht, greep Jetske haar kans. Na een jaar kon ze aan de slag bij de AVRO voor het kinderprogramma AVRO’s Droomshow.

Sinds 2000 maakt Jetske van den Elsen programma’s bij de NCRV. Zo deed ze onder andere de BZT Show met Pepijn Gunneweg en presenteert ze samen met Frank Visser De Rijdende Rechter.

Voor de NCRV presenteerde Jetske ook andere programma’s, waaronder Willem Wever, Buya en Missie Kilimanjaro. In 2009 verdiepte ze zich in de echtgenotes van onze prinsen in de serie Dames van Oranje.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button