Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jessy de Smet boeken

Jessy de Smet boeken

Jessy de Smet boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jessy de Smet of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jessy (De Smet) werd geboren op 8 juli 1976 in Zottegem. Muziek heeft ze van haar ouders geleerd. Moeder was zangeres en vader pianist (alle twee nog steeds trouwens) Haar ouders speelden vroeger regelmatig voor Willy Sommers en die vroeg Jessy om samen met hem een nummer op te nemen. Dat werd ‘Twee Vrienden’ die enkele weken in de Vlaamse top 10 geraakte. Anderhalf jaar later nam ze met Marijn De Valck ‘Vang het licht’ op waarvan de opbrengst naar een stichting voor autisme ging.

In 1996 werd ze zangers bij de groep MacKenzie. De single ‘I am free’ deed het heel goed in de lijsten. In 1998 komen er nog enkele singles, maar zonder succes. Tot ze met ‘Innocence’ komen dat 25.000 maal verkocht en goud opleverde. Ze kregen de Ultratop dance award 1998. Ook opvolger ‘Falling in love’ haalde goud. In 1999 volgde een album dat de TMF-award kreeg voor ‘beste album 1999’. Enkele singles later kwam in 2000 het nummer ‘All I need’ met veel succes. De laatste single van MacKenzie met Jessy werd in 2001: ‘Walk away’.

Hierna nam Jessy even een adempauze, maar deed wel enkele gastoptredens bij coverband ‘Made in Belgium’. In 2002 kwam ze terug met een compleet nieuw project, ondersteund door Regi Penxten en Filip Vandueren (Milk Inc, Sylver). De zomerhit ‘Look @ me now’ werd de start van een succesvolle solocarriere voor Jessy. Door haar live optredens kreeg ze al snel veel succes in heel het land. Haar album kwam er al snel met een mix van dance, R&B, ballads, club, … In 2006 neemt ze een videoclip op in Engeland en komt ze met de single ‘Dancing in the dark’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button