Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jessie Jazz Vuijk boeken

Jessie Jazz Vuijk boeken

Jessie Jazz Vuijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jessie Jazz Vuijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jessie Jazz Vuijk werd in 2015 gekozen tot Miss Nederland. Sinds 2018 heeft ze haar eigen YouTube kanaal, waarmee ze haar volgers wil inspireren met toegankelijke, humorvolle en spirituele content.

Jessie Jazz Vuijk begon op haar 17e als model. Ze woonde 3 maanden in Istanbul voor haar modellenwerk, wat een erg leerzame en bijzondere ervaring was. In september 2015 werd ze uit 12 deelnemers (één uit elke provincie) gekozen tot Miss Nederland 2015. Ze vertegenwoordigde Nederland tijdens de Miss Universe-verkiezingen.

In 2016 was Jessie een van de deelnemers aan Expeditie Robinson. Het jaar daarop, in 2017, was ze te zien in de programma’s Alles mag op Zondag en Celebrity Stand-Up. Eind 2018 deed ze mee aan het programma Boxing Stars en boxte zich een weg naar de finale. Ze won van haar tegenstanders Laura Ponticorvo, Amanda Balk en uiteindelijk in de finale van Saar Koningsberger.

Jessie Jazz Vuijk (Miss Nederland 2015) boeken
Jessie Jazz Vuijk boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button