Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jessica Malfait boeken

Jessica Malfait boeken

Jessica Malfait boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jessica Malfait of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jessica Malfait geboren op 10-04-1986 is een geboren liefhebber van het Levenslied. Al op negenjarige leeftijd had ze een eigen piratenzender genaamd Jessica. Op deze zender draaide ze iedere woensdagmiddag Nederlandstalige liedjes.

Nadat ze zelf een liedje

op haar eigen radiostation had gezongen rolde het balletje erg snel. Leo Mudde, lid van de groep De vrijbuiters, schreef een lied voor haar en op tienjarige leeftijd kwam de eerste singel van Jessica uit; ‘Wie danst met mij’. ‘Ik wil later zingen’ werd een tweede singel waarmee ze meteen haar televisiedebuurt maakte in het Veronica-programma ‘De winkel van Sinkel’. Met twee albums (‘Mijn groot verlangen’ en ‘Geluk, hoop en liefde’) is Jessica met recht een echt talent te noemen. Ook Corry Konings is dit niet ontgaan. Corry die een eigen boekingskantoor heeft, benaderde Jessica en mag zich nu haar manager noemen. ‘Muziek is mijn lust en leven’ is een bekende uitspraak van Jessica. Deze zangeres weet met haar enthousiasme voor muziek en een prachtig stemgeluid haar publiek steevast te boeien! Jessica Malfait is te boeken voor al uw evenementen, zij zal ook u in vervoering brengen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button