Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jessica Koomen boeken

Jessica Koomen boeken

Jessica Koomen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jessica Koomen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jessica Koomen Jazz Trio
Jessica Koomen Jazz Trio staat voor akoestische, intieme jazz, vermengd met hedendaagse elektronische invloeden, zonder de essentie van de jazz te verliezen. Hierdoor ontstaat een moderne blend van akoestische jazz met hippe, hedendaagse invloeden. Vanuit dit concept bewerken we jazzstandaards en poprepertoire en schrijven we eigen materiaal.

Jessica Koomen heeft tijdens

haar conservatoriumopleiding in 2001 de Rein Heij Jazz Award gewonnen op het Rhine Town Jazzfestival (toen heette de formatie nog Jezz Trio). Daarnaast werd ze in 2002 met dit trio genomineerd voor de Anjerprijs van het Prins Bernard Cultuurfonds.

Gitarist Elisa Krijgsman

heeft o.a. gespeeld met het Metropole Orkest, Tom Beek en Vince Mendoza. Daarnaast is Krijgsman gitarist bij fusionformatie Seraph. Tevens is hij werkzaam als producer en bezit hij een studio.

Bassist Mark Dekkers

heeft o.a. gespeeld in de musical Evita, diverse jazzformaties (bij o.a. jazzvocaliste Brigitte de Boer) , en maakt ook deel uit van de fusiongroep Seraph. (Afgelopen december kwam hun kerst cd uit! Heerlijke fusion.)

Collin Leijenaar

versterkt sinds 2003 de groep met grooves, loops en percussie. Hij past het gebruik van elektronica in samenwerking met drums en percussie toe in diverse groepen en bands, zowel nationaal als internationaal.

Jessica Koomen Jazz Trio bestaat uit:

Jessica Koomen – leadvocals & vocal loops
Elisa Krijgsman – guitar
Mark Dekkers – double bass & electric bass
Collin Leijenaar – percussion, loops & electronics

Vocal Chords

De naam Vocal Chords zegt het eigenlijk al: stembanden – als je het vertaalt naar het Nederlands! Drie meiden met stevige stembanden die gegarandeerd voor verrassing zorgen. Het idee achter Vocal Chords is vocaal georiënteerde muziek met veel meerstemmigheid, waarbij de kwaliteit en uitstraling zo’n impact hebben, dat een voltallige bandbezetting overbodig is. Het repertoire bestaat uit veelal ‘gouwe ouwen’, zoals songs van Stevie Wonder, Kool & the Gang, Diana Ross. Ook modernere songs van o.a. Mary Mary en Re-play.

Het idee kwam in 1999 tot stan

en na een half jaar van repertoire uitzoeken, repeteren, demo opnemen en veel reclame maken, ging Vocal Chords van start. Tot op vandaag zijn mensen die een optreden van Vocal Chords meemaken enorm enthousiast! De meeste reacties zijn dat het concept van Vocal Chords verrassend is, dat de kleine bezetting toch niet klein klinkt, dat het speelplezier er vanaf spettert en dat Vocal Chords een professioneel niveau heeft. Vocal Chords heeft in de afgelopen 6 jaar op heel wat verschillende evenementen gespeeld; van grote zalen en podia tot gezellige grand cafees of feesten met een intiem karakter.

(Kinga, Jessica & Els)

Het zangtrio wordt gevormd door Jessica Koomen, Els Manuputtij en Kinga Bàn: drie meiden met ieder een eigen stemgeluid. Zij hebben ruim ervaring opgedaan in diverse (blackgospel-)koren, jazzformaties en coverbands. Hun all-in-one-box-gitarist zorgt voor de begeleiding. Bij elke song wekt hij verbazing met zijn ritmische, harmonische en melodische invulling en begeleiding. Voor net wat meer boost speelt er op verzoek een percussionist mee. Bij de luisterfragmenten (…binnenkort online!) hoor je zowel songs met als zonder percussie.

Vocal Chords staat garant

voor een enthousiaste uitstraling, een aangenaam maar stevig geluid en virtuoze gitaarbegeleiding, hier een daar opgefrist met kleine percussieinstrumenten en eventueel aangevuld met een percussionist. Een volle sound, maar toch een kleine bezetting. Daarom is Vocal Chords eenvoudig inzetbaar bij uiteenlopende gelegenheden!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button