Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jesse Koopman boeken

Jesse Koopman boeken

Jesse Koopman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jesse Koopman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jesse Koopman was 16 jaar toen hij zijn ouderlijk huis verliet om zijn droom na te jagen. Al na het behalen van zijn eerste zwemdiploma is Jesse begonnen met waterpolo. Vanaf toen ging het snel, al snel verliet hij Nederland om in het buitenland door te breken.

Jesse Koopman boeken voor een evenement

Jesse Koopman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Jesse Koopman inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Jesse Koopman

Inmiddels heeft Jesse gespeeld in 6 verschillende landen bij 6 verschillende clubs. Jesse is als sportspreker inzetbaar om te spreken over samenwerken met verschillende karakters en individuen.

Jesse Koopman heeft van zijn hobby en passie zijn beroep kunnen maken. Het heeft hem veel ervaring gebracht over de verschillende culturen en landen. In ieder nieuw land en in ieder nieuw team moest Jesse zich weer opnieuw in het team werken. Dit is niet altijd even makkelijk geweest, hij had te maken met een nieuwe cultuur, in een nieuw land met verschillende nationaliteiten in één team.

Samenwerken in teams met uiteenlopende karakters

Door al deze ervaring kent Jesse alle in en outs van samenwerken, omgaan met verschillende karakters in verschillende talen om als sportspreker tips te geven over hoe je moet samenwerken in een team.

Jesse is als sportspreker inzetbaar om uitgebreid te vertellen hoe belangrijk het is om een goed werkend team te vormen en hoe dit uitvoerbaar is. Een coach, trainer, manager of directeur heeft te maken met vele verschillende karakters en persoonlijke eigenschappen per individu. Jesse vertelt zijn ervaringen over hoe dit toepasbaar is om een sterk samenwerkend team te creëren. Hij onderbouwt zijn presentatie als sportspreker over samenwerken met leuke maar ook heftige voorbeelden uit zijn eigen carrière.

De waterpoloclinic van Jesse is voor ieder niveau, ervaren tot beginners!

Jesse Koopman boeken
Jesse Koopman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button