Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jerry Given boeken

Jerry Given boeken

Jerry Given boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jerry Given of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een nieuwe rocklegende dient zich aan: topartiest Jerry Given tourt door Europa met zijn nieuwste project: The Givemeister. Jerry is vanaf kleins af aan een artiest en ontving al snel deze parodie op zijn achernaam. Na diverse nationale en internationale successen (zijn album Speak Up haalde dubbel goud en zelfs platinum), gooit Jerry Given zich helemaal op dit project.

Het concept is simpel: men neme de beste songs van de grootste rockdiva’s en steekt deze in een nieuw jasje. Een stoere leren jas wel te verstaan, want the Givemeister staat garant voor keiharde, stevige en strakke rock! De eerste single is ‘Bad Romance’, naar het origineel van Lady Gaga.

Terwijl Jerry Given solo door Oostenrijk tourde hoorde hij voor het eerst het nummer van de excentrieke Lady Gaga en dacht “Dit kan beter!”. De daad bij het woord voegende schreef hij een strakke versie van het nummer en speelde dit in met absolute topmuzikanten. Platenmaatschappij FOAM Music bracht de single uit en kreeg overdonderend goede reacties uit alle hoeken van de muziekbranche.

Jerry wordt voor dit concept begeleid door onder andere Erwin Steijlen (bekend van onder andere Nena, Pink en DJ Fedde le Grand) en Remco van der Sluis (Nikki, Marco Borsato, Wolter Kroes en vele anderen). Op dit moment zijn nummers opgenomen van rockdiva’s als Pink, Kelly Clarkson, Alanis Morissette, Katy Perry en Caro Emerald. The Givemeister is een fantastische performance boordenvol strakke en herkenbare melodieën. Een absolute knaller die het publiek vermaakt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button