Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeronimo boeken

Jeronimo boeken

Jeronimo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeronimo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

`Ik leef voor muziek` zegt Jeronimo, en dat is maar goed ook want muziek is een van de weinige constante factoren in het hectische leven van deze jonge artiest. Geboren in Brazilie werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie. Toen hij tien jaar was gingen zijn ouders uit elkaar en verhuisde Jeronimo samen met zijn zus en zijn moeder, vanwege haar werk, naar het verre, zon overgoten, Sri Lanka. Daar zat hij op een internationale school en leerde hij vloeiend Engels te spreken.

Ruim twee jaar later, was de uitmuntende leerling weer terug in Nederland en mocht hij zelf zijn middelbare school uit kiezen. “Eigenlijk” herinnerd Jeronimo zich “koos ik voor een soort ‘high school musical’. Met andere woorden, een school waar onder andere, acteer, zang, fotografielessen werden gegeven naast het algemene vakkenpakket.

Toen Jeronimo 17 was, hoorde hij op school iets over een auditie. Carry Slee hield een grote open auditie voor haar tweede speelfilm ‘Timboektoe’. “ik deed meer mee voor de ervaring dan dat ik dacht dat ik echt een rol zou krijgen”. maar het werkte, want hij kreeg zijn eerste filmrol! “en hopelijk niet mijn laatste” voegt hij er snel aan toe, want acteren is naast zingen nog altijd mijn grote passie.

Hij bereid zich echter voor op de release van zijn debuut album, een modern pop- album met invloeden van al zijn grote voorbeelden. Voor de opnamen van dit album reisde hij een jaar lang regelmatig naar Duitsland en Belgie om met een aantal succesvolle producers te werken. Onlangs verscheen zijn eerste single “I Am No Superman”.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button