Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeroen van der Boom boeken

Jeroen van der Boom boeken

Jeroen van der Boom boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen van der Boom of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met een nieuwe single en een nieuw album op stapel, én zijn optreden als jurylid in het RTL-programma The Voice Of Holland, dendert de trein die Jeroen van der Boom heet voort. “Ik heb de allerleukste baan die er bestaat. Optreden en je muziek met zoveel mensen delen is het mooiste wat er is.”

Jeroen van der Boom boeken voor een evenement

Jeroen van der Boom is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Jeroen van der Boom. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jeroen van der Boom

Niemand kon de afgelopen jaren om Jeroen van der Boom heen. Hoewel hij altijd al bekend heeft gestaan als groot talent, en zijn hand niet omdraaide voor een New Jazz album, presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer. Met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 vielen alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De megahit verbleef wekenlang op de eerste plek in de hitlijsten en stond nog in de hoogste regionen toen de volgende single Eén Wereld de top bereikte. Hits als Betekenis en Het is Over volgden hun voorgangers de bovenste regionen van de hitlijsten in en ook het met een platina status bekroonde album Jij Bent Zo zette Jeroen zichzelf op de kaart als veelzijdig talent.

Stadion optredens en de Toppers

Van der Boom speelde binnen een jaar twee maal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat en mocht viermaal openen voor Lionel Richie in het Gelredome. Juist op het moment dat hij begon te denken aan nieuw materiaal, klopten eind 2008 de Toppers bij hem aan. Of hij Gerard Joling wilde vervangen. “Waardoor 2009 ongepland een enorm druk jaar werd”, aldus Jeroen. “Want naast mijn eigen optredens en plannen voor een nieuw album, kwam het hele circus van het Songfestival er tussendoor. De single Shine, de trip naar Moskou, alle promotie, de Toppers shows in de Amsterdam ArenA… Maar het was een te grote uitdaging om het niet te doen.”

Direct na het Toppers avontuur, sloot Van der Boom zich op in de studio om te werken aan nieuw materiaal. Het album Verder werd in de nazomer van 2009 gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso. Hits als Dat Weet Je en Weer Geloven knalden als bijna vanzelfsprekend de hitlijsten in.

Projecten

Maar wie denkt dat Jeroen het na drie jaar keihard werken iets rustiger aan wil doen komt bedrogen uit. “Stil zitten is niets voor mij. Juist door het harde werken ben ik enorm scherp. Begin 2010 heb ik alles eens op een rijtje gezet. Wat wil en kan ik nog meer?” Voor UNICEF en de Nationale Postcode Loterij vertrok Jeroen naar Sierra Leone, waar hij in afgelegen gebieden scholen en medische posten heeft bezocht. “Dankzij het project van UNICEF en de Nationale Postcode Loterij hebben kinderen weer toegang gekregen tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.” Na zijn reis werden er twee speciale concerten georganiseerd op het Java eiland in Amsterdam, tijdens SAIL 2010. Tijdens deze concerten besteedde Jeroen door middel van foto’s en filmpjes aandacht aan het project in Sierra Leone.

The Voice of Holland

Daarnaast waren er in de zomer weer drie Toppers-concerten in de Amsterdam ArenA en werd Van der Boom gevraagd voor het razendpopulaire TROS-programma De Beste Zanger Van Nederland. Samen met collega’s als René Froger en Jan Dulles van de 3J’s reisde hij af naar Ibiza waar de afleveringen werden opgenomen. Hier ontstond ook het idee om meer op televisie te gaan doen. En dus is Jeroen op dit moment te zien als jurylid in de talentenshow The Voice Of Holland, waarin hij het met zijn kandidaten opneemt tegen Angela Groothuizen, Nick & Simon en Roel van Velzen. “Een nieuwe uitdaging, waar ik onwijs veel zin in heb.”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button