Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeroen Stomphorst boeken

Jeroen Stomphorst boeken

Jeroen Stomphorst boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen Stomphorst of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeroen Stomphorst begon zijn journalistieke carrière bij RTL Sport. Daarna werkte hij voor het project Sport7, een voetbalzender mede opgericht door de KNVB. Vervolgens ging Jeroen als nieuwslezer aan de slag, en stond hij in 2000 aan de wieg van het programma 3FM Nieuws (tegenwoordig NOS op 3).

3FM wilde een nieuwe manier van het presenteren van het nieuws. Jeroen ontwikkelde samen met enkele collega’s het format. Hierbij spitste hij zich al snel toe op sport binnen de nieuwsafdeling. In 2002 was Jeroen Stomphorst een van de eerste personen die verslag deed na de moord op Pim Fortuyn. Vrijwel direct na de moord op Pim Fortuyn deed hij verslag van de schokkende gebeurtenis vanaf het Mediapark.

In 2005 kwamen er twee posities vrij als presentator bij Studio Sport. Jeroen bedacht zich geen moment en gaf direct aan geïnteresseerd te zijn. Sindsdien is hij een van de vaste gezichten van Studio Sport. Jeroen Stomphorst presenteert daar de Sportjournaals, de uitzendingen van Nieuwsuur en de uitzendingen in het weekend. Bovendien presenteert hij elke zondagavond NOS Langs de Lijn op Radio 1.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button