Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeroen Spitzenberger boeken

Jeroen Spitzenberger boeken

Jeroen Spitzenberger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen Spitzenberger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeroen Spitzenberger studeerde in 1998 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Daarna was hij werkzaam bij verschillende theatergezelschappen, waaronder het Nationale Toneel, het Onafhankelijke Toneel en Toneelgroep Amsterdam.

Jeroen Spitzenberger boeken voor een evenement

Jeroen Spitzenberger is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jeroen Spitzenberger

Jeroen speelde een van zijn eerste rollen in de film De Tweeling (2002), gebaseerd op het gelijknamige boek van Tessa de Loo. In die film is hij te zien als David, de joodse vriend van Lotte (Thekla Reuten). Daarna volgden onder meer De Dominee en Stille Nacht. In 2005 kreeg Jeroen Spitzenberger een hoofdrol in de relatiekomedie Lieve Lust van Talpa. Ook had hij een belangrijke rol in de succesvolle film Alles is Liefde (2007), waarin hij de rol van Prins Valentijn vertolkt.

Verder had Jeroen Spitzenberge diverse gastrollen in Nederlandse series, zoals Russen, Baantjer, Keyzer & De Boer Advocaten en Spoorloos verdwenen. Vanaf 2008 was hij te zien in de komische dramaserie Gooische Vrouwen, waarin hij de rol van Joost van Wenten vertolkt, de nieuwe vriend van Anouk Verschuur (Susan Visser).

In 2009 speelt Jeroen Spitzenberger de rol van kersverse minister Karel Bijl, in de serie Sorry Minister. Waarbij hij het op moet nemen tegen Secretaris-Generaal Helen van Zuylen, privésecretaris Maarten Hulst en diens assistent Mohammed in de eeuwigdurende strijd om de werkelijke macht binnen de regering. Dat zorgt voor tal van spannende, maar vooral ook hilarische confrontaties.

In 2010 was Jeroen te zien in de AVRO-dramaserie Bloedverwanten. Ook speelde hij de hoofdrol in de toneelvoorstelling Pier Paolo Pasolini van het Nationale Toneel in Den Haag. Voor deze rol ontving Jeroen de Guido de Moorprijs. Daarna volgt de familiefilm Tony Tien, waarin hij naast Rifka Lodeizen de vader van Tony speelt.

In 2012 neemt Jeroen de titelrol voor zijn rekening in de bioscoopfilm Süskind. Het jaar daarop is hij te zien in de film Mannenharten. Ook speelt Jeroen Spitzenberger in de dramaserie Divorce, waar hij de rol van Boudewijn Schaeffer op zich neemt.

Jeroen Spitzenberger  boeken
Jeroen Spitzenberger boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button