Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeroen Post boeken

Jeroen Post boeken

Jeroen Post boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen Post of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De carrière van Jeroen Post begon in 1999 bij TMF. Bijna acht jaar was Jeroen het gezicht van deze populaire muziekzender. Hij presenteerde niet alleen veel verschillende programma’s, maar ook de TMF Awards en kon veel wereldsterren interviewen zoals 50 Cent, Mariah Carey en Justin Timberlake.

Vandaag de dag is Jeroen nog steeds actief als presentator op verschillende evenementen (bedrijfsfeesten, productpresentaties) en is hij dagvoorzitter. Klanten waar Jeroen presentaties voor heeft verricht zijn onder andere: Nuon, Nike, Giant, ING, Rabobank, SBS6, 100%NL, De Landmacht, Eurosport, RTL7, Agis, Hotelplan en de ANWB.

Bij TMF presenteerde Jeroen Post diverse succesvolle programma’s, waaronder Post op Zondag, Club Delicious, Da Groove en de Dag Top-5. Jeroen heeft een voorliefde voor vechtsporten en is regelmatig te vinden in de sportschool om zich geheel aan Taekwondo en Capoeira over te geven. Zijn grootste wens is ooit nog een eigen sportschool te beginnen en een actiefilm te maken. Met zijn gastrol in de Nederlandse martial arts film Fighting Fish ging dan ook een langgekoesterde droom in vervulling.

In de afgelopen jaren heeft Jeroen zich ontwikkeld tot allround entertainer en kennen we hem o.a. van zijn spectaculaire presentaties en optredens tijdens de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde TMF Awards. Tevens was Jeroen als DJ en producent betrokken bij de zeer succesvolle entertainmentshow TMF on Tour.

Jeroen Post is te boeken als:

  • Jeroen Post solo, DJ-set van 2 uur (alleen plaatjes draaien).
  • POSTonTOUR, een volledige show. Dit is een 2 uur durende drive-in show met DVD’s en 4-6 plasma’s (videoclips). POSTonTOUR is eventueel uit te breiden tot een 4 uur durende show met 2 DJ’s (Jeroen Post + extra DJ).

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button