Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeroen Nieuwenhuize boeken

Jeroen Nieuwenhuize boeken

Jeroen Nieuwenhuize boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen Nieuwenhuize of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeroen Nieuwenhuize werd op 3 juli 1972 opgericht in Hoogerheide en had al binnen vijf jaar zijn eigen studio in de kast van zijn moeder. Dit veranderde na een paar jaar in een echte slaapkamerdiscotheek opgebouwd uit platenspelers, cassettedecks en een Commodore 64 met – jawel! – een geluidskaart. Toen in 1988 de eerste betaalbare CD’s op de markt kwamen werden Jeroens platen aan de muur gespijkerd en de eerste stappen naar een professionele carrière waren gezet. Een drive-in show werd opgebouwd, nog meer cd’s werden er gekocht en voor ‘ie het zelf wist, stond Jeroen te draaien op verjaardagsfeesten in de garages van vrienden. Al snel volgden de grotere ‘gigs’ op scholen, campings en discotheken.

De radiogekte nam ook steeds grotere vormen aan

Vanaf 1992 was Jeroen te horen op de regionale radio van Zeeland. Intussen werd in de homestudio gewerkt aan een heel ander plan… Jeroen wilde op Radio 538. Na het sturen van een demo werd hij uitgenodigd voor een gesprek. Met succes! Na Greatest Hits, The Morning J.E.M. en Jeroen Afternoon is Jeroen nu elke maandag tot en met donderdag van 14 tot 16 uur helemaal in zijn element.

In april 1998 nam Nieuwenhuize de presentatie van de televisie-uitzending van de Nederlandse Top 40 op SBS 6 over van Bart Ettekoven. Nadat dit programma stopte nam hij ’s zondags de Top 40-uitzending op TMF over van Erik de Zwart. Vanaf 20 oktober 2006 presenteerde hij het programma ook op de radio, als opvolger van Wessel van Diepen; eerder was hij al diens vaste vervanger geweest. Een paar maanden later kreeg hij een dagelijks ochtendprogramma samen met Erik-Jan Rosendahl en Michiel Veenstra: The Morning J.E.M. Na een jaar stopten hij en Veenstra hiermee en ging Nieuwenhuize tot augustus 2007 het doordeweekse programma Jeroen Afternoon van 2 tot 4 presenteren. Inmiddels is deze plek overgenomen door Dennis Ruyer. Vanaf 3 november 2007 presenteert hij samen met sidekick Kimberly van de Berkt iedere zaterdag van 15.00 tot 18.00 het programma met dezelfde titel Jeroen Afternoon.

Naast zijn werk op Radio 538 is hij ook voice-over van reclames, onder andere van AutoRAI en Videoland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button