Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeroen Kijk In De Vegte boeken

Jeroen Kijk In De Vegte boeken

Jeroen Kijk In De Vegte boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen Kijk In De Vegte of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeroen Kijk in de Vegte wordt al vroeg gegrepen door de magie van radio en televisie. Zo komt hij op zijn 17e terecht bij Veronica. Op de jongerenafdeling Club Veronica leert Jeroen de fijne kneepjes van het radiovak. Al snel wordt hem een vaste betrekking aangeboden.

Jeroen Kijk in de Vegte voor een evenement

Jeroen Kijk in de Vegte is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jeroen Kijk in de Vegte

Bij Veronica werkt Jeroen een paar jaar als redacteur voor TV-programma’s als NOW TV en Telekids. Daarna is hij te horen in de radioprogramma’s ‘Jensen in de Middag’ en later ‘Jensen in de Ochtend’. Hij is onder meer verantwoordelijk voor veelbesproken programmaonderdelen zoals de wekelijkse soap rond de koninklijke familie. Als Robert Jensen na een jaar voor een sabbatical vertrekt, wordt het programma voortgezet onder de titel ‘De Ochtendkroeg’. In deze periode is Jeroen de vaste stem van Veronica televisie en is hij voice-over van het legendarische klusprogramma ‘Eigen Huis en Tuin’.

Tussen 2001 en 2006 is Jeroen Kijk in de Vegte ook een van de vaste columnisten bij het jongerentijdschrift Expreszo.

Radio 3FM middagshow

In 1999 wordt Jeroen door BNN benaderd om samen met Ruud de Wild een nieuw middagprogramma op Radio 3FM op te zetten. Het programma is een groot succes. In het turbulente jaar 2002 – Jeroen is onder andere ooggetuige van de moord op Pim Fortuyn – wordt het programma zelfs onderscheiden met een Marconi Award voor Beste Radioprogramma.

TV-programma’s

Jeroen Kijk in de Vegte zet bij BNN ook zijn eerste stappen op het televisiepad. Hij maakt onder andere het programma ‘Think Pink’, over homocultuur in Nederland. Ook presenteert hij een aflevering van de serie ‘Ik ga op reis en neem mee…’, waarvoor hij met Albert Verlinde naar Barcelona reist. Voor Veronica TV was Jeroen presentator van Countdown en Het Beste Idee van Nederland.

In 2005 wordt Jeroen Kijk in de Vegte de vaste vervanger van entertainmentdeskundige Albert Verlinde in RTL Boulevard. Daarnaast is hij voice-over bij diverse televisieprogramma’s, waaronder Idols en RTL Boulevard. Ook op radiogebied keert hij terug. Op Yorin FM maakt Jeroen Kijk in de Vegte met Rob Stenders en Fred Siebelink het ochtendprogramma Stenders Vroeg Op.

In 2007 is Jeroen samen met Rob en Guus Meeuwis te zien op de TV-zender Tien in de muzikale televisiequiz Stenders Late Vermaak. Ondertussen is hij achter de schermen betrokken bij de TV-serie Gooische Vrouwen, waar hij mee schrijft aan de verhaallijnen voor het derde seizoen. Jeroen Kijk in de Vegte zit samen met Janke Dekker en Ivo van Leeuwen in de jury van het programma Korenslag. Sinds 2007 is Jeroen ook te horen als de stem aan boord van alle toestellen van luchtvaartmaatschappij Transavia.

Sinds 2008 is Jeroen Kijk in de Vegte werkzaam bij Q-music, waar hij samen met zijn oude vertrouwde collega Ruud de Wild de ochtendshow presenteert.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Jeroen Kijk in de Vegte inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button