Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeroen Hertzberger boeken

Jeroen Hertzberger boeken

Jeroen Hertzberger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen Hertzberger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeroen Hertzberger leerde hockeyen in het Oostenrijkse Wenen, waarna hij met zijn familie terug naar Nederland verhuisde. In Rotterdam pakte hij het hockey weer op bij HC Rotterdam en werd hij al op jonge leeftijd bij het eerste gehaald.

In 2003 maakt Jeroen zijn officiële debuut voor HC Rotterdam, de club waar hij op dit moment nog steeds speelt. Jeroen was jarenlang met zijn beide broers Maurits en Willem het gezicht van HC Rotterdam. In 2007 maakt Jeroen zijn debuut bij het nationale elftal tijdens de Champions Trophy in Kuala Lumpur en was hij de komende jaren altijd een vaste klant in de Nederlandse selectie.

In 2012 komt het dan ook als een zeer grote verrassing wanneer Jeroen gepasseerd wordt voor de Olympische Spelen van Londen 2012. Na de Spelen wordt Jeroen weer opgeroepen en neemt hij deel aan de World Hockey League gehouden op HC Rotterdam.

Naast zijn sportieve carrière is Jeroen Herzberger zelfstandig ondernemer en begint hij het sportkledingmerk Thunder Sports.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button