Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeroen de Rijke boeken

Jeroen de Rijke boeken

Jeroen de Rijke boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen de Rijke of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeroen de Rijke is een expert met jarenlange ervaring in het aansturen van undercover operaties op het gebied van zwaar georganiseerde misdaad en terrorisme in binnen- en buitenland. Daarnaast is Jeroen gecertificeerd coach. Hij traint teams in special skills, presteren onder druk en verbinding. Thema’s zijn vertrouwen, veiligheid, besluitvaardigheid, omgaan met stress en integriteit.

Jeroen de Rijke boeken voor een evenement

Jeroen de Rijke is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jeroen de Rijke

Jeroen is de compagnon van Marcel van de Ven bij één van Nederlands grootste particuliere recherche bureau’s, die in samenwerking met de politie zware criminaliteit bestrijdt. Jeroen leidt tevens de coachings divisie van het bureau en is verantwoordelijk voor de tactische recherche op het Hunted Headquarter bij AVRO-TROS.

Jeroen de Rijke boeken
Jeroen de Rijke boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button