Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeroen Biegstraaten boeken

Jeroen Biegstraaten boeken

Jeroen Biegstraaten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeroen Biegstraaten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeroen Biegstraaten

Jeroen Biegstraaten is geboren op 25-07-1973.

Doctorandus Nederlands

Jeroen Biegstraaten haalt zijn diploma voor het gymnasium en studeert vervolgens een jaar Klassieke Talen aan de Rijks Universiteit Leiden. Uiteindelijk studeert Jeroen Biegstraaten af als doctorandus Nederlands. Jeroen Biegstraaten volgt ondertussen toneelworkshops en acteercursussen bij De Trap en Joe Weston Studio.

Soap acteerwedstrijd

In diverse amateur-voorstellingen komt Jeroens acteertalent naar voren. Zo staat Jeroen Biegstraaten op de planken in Kees De Jongen van Theo Thijssen, Het Park van Botho Strauss en De Val van Albert Camus. In 1999 wint Jeroen de Soap Acteerwedstrijd van de AVRO. Dit trekt de aandacht van soapland. Televisie-ervaring heeft Jeroen Biegstraaten al opgedaan met zijn rol van rechercheur De Roos in Wet En Waan.

Strand

In zijn vrije tijd doet Jeroen Biegstraaten aan taekwondo en bergsport en brengt hij alle jaargetijden graag een bezoek aan het strand. In Goede Tijden Slechte Tijden speelt Jeroen Biegstraaten sinds 2000 de rol van huisarts Gijs Bentz van den Berg. Jeroen Biegstraaten is inmiddels verdwenen uit GTST.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button