Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeremy Sno boeken

Jeremy Sno boeken

Jeremy Sno boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeremy Sno of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeremy Gavin Clint Sno werd op 21 maart 1982 in Rotterdam geboren. Jeremy komt uit een echte artistieke familie waarin zijn vader gospel zanger, gitarist en acteur is en zijn moeder culturele evenementen organiseert.

Jeremy was altijd vaste gast bij optredens van zijn vader en was dan ook altijd backstage te vinden. Na een aantal toneelstukjes te hebben gespeeld op de basisschool wilde hij ook graag na schooltijd theater maken en zijn ouders regelden dan ook een plaats bij een particuliere theaterschool. Na daar een aantal jaar lessen te hebben gevolgd ging Jeremy naar Theaterschool Hofplein in Rotterdam waarna hij zich inschreef bij een castigbureau.

Hierdoor kreeg hij op zijn 15e zijn eerste rol in een bedrijfsfilm van de landmacht waarna er nog verschillende rollen volgden. Kort daarop volgde zijn eerste rol op de nationale televisie in De Familie Verburgh met een H. Diverse gastrollen in soaps, dramaseries, crimi’s en comedyseries volgden waaronder GTST, ONM, Rozengeur & Wodkalime, Luifel&Luifel en een vaste rol in de BNN dramaserie Finals.

Na aanleiding van zijn performance hierin kwam hij steeds vaker op de buis en werd hij uitgenodigd voor diverse televisieprogramma’s.

Naast het acteren presenteert Jeremy Smart TV: een jongeren lifestyle programma op Rotterdam TV, Bounce Hour: (een Soul/R&B radioprogramma op de Rotterdamse frequentie), was hij Host van het internationale HA-SHI-BA te Den Haag en deed hij presentatieworkshops.

Vanaf januari 2006 gaat Jeremy de rol van Mufasa vertolken in de musical The Lion King. Dit is een van de hoofdrollen in een coproductie van Joop van den Ende Theaterproducties en Walt Disney Theatricals.

Een paar keer per week was Jeremy Sno te bewonderen tijdens het spelprogramma Puzzeltijd op RTL 4.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button