Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeremy Baker boeken

Jeremy Baker boeken

Jeremy Baker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeremy Baker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeremy Baker studeerde aan de Akademie voor Kleinkunst waar hij werd onderscheiden met de Creativiteitsprijs en de Jean Louis Pisuisse-prijs. In theaters was hij te zien in onder andere Nun, O Unsterblichkeit Bist Du Ganz Mein, Tuin Der Lusten, De Prinses Revue, The Broadway Ladybirds, Sabberiosia, In Beeld, de Nederlandse en Belgische producties van de musical De Producers en Into The Woods.

Voor zijn rol als Leen Jongewaard in Robert Long ontving hij een Musical Award. Jeremy speelde ook in verschillende films, waaronder Belle van Zuylen-Madame de Charrière, Richting Engeland, Één zoals niemand, And The Band Played On…, Mindhunters, Fidessa en The Story Of Boris.

Jeremy Baker is stemacteur te horen in All Grown Up, What’s With Andy, Mon Colle Knights, Transformers, Titeuf, Expeditie Berenklauw en Sanjay & Craig en in films zoals Finding Nemo, The Chronicles Of Narnia, Arthur Christmas en Titeuf De Film.

Op televisie was hij onder andere te zien in Twintig plus, Fort Alpha, Tegen wil en dank, Toen was geluk heel gewoon, Linda Linda, Schoolplein, Studio Snugger en Mouna’s keuken.

Ook was Jeremy Baker van 2004 tot en met 2016 als acteur en schrijver verbonden aan het satirische TV-programma Koefnoen, dat in 2006 onderscheiden werd met de Zilveren Nipkow Schijf.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button