Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jens Timmermans boeken

Jens Timmermans boeken

Jens Timmermans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jens Timmermans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jens Timmermans presenteert het best beluisterde programma van de Nederlandse radio, Greatest Hits op Radio 538.

In 1997 kwam Jens bij Radio 538 als stagiair en begon de afdeling Technische Dienst. Omdat daar in eerste instantie niet genoeg werk te doen was werd door directeur Erik de Zwart ook een beroep gedaan op zijn presentatie talent. Sinds oktober 1997 is Jens DJ bij Radio 538.

Tot eind 2006 heeft hij beide werkzaamheden gecombineerd maar uiteindelijk koos hij voor het DJ vak. En vanaf dat moment ging het snel. In 2007 werden de weekend programma’s ingeruild voor de doordeweekse uren tussen 10.00 en 12.00 uur, met de Greatest Hits!

Naast zijn werk bij Radio 538 hoor je Jens regelmatig als stem in commercials, promo’s en tv-programma’s op zenders als MTV, TMF, Nickelodeon en RTL.

Ook op televisie-vlak heeft hij enige ervaring opgedaan. Bijna twee jaar lang gaf hij opdrachten aan de bewoners van de Gouden Kooi als 18Plasmaboy 19 en ook was hij regelmatig te zien als medepresentator in het showbizz-programma van Talpa, Entertainment Live.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button