Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jennifer Welts boeken

Jennifer Welts boeken

Jennifer Welts boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jennifer Welts of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jennifer Welts brengt haar jeugd door in Empel. Ze begint haar acteercarrière bij de musical Doornroosje in 2003 als klein Doornroosje. In 2004 maakt ze haar TV-debuut in de commercial van Katja. Haar eerste hoofdrol krijgt ze in 2005 in de musical Annie.

In 2008 speelt Jennifer de rol van Kim Donkers in de serie Wolfseinde. In 2010 krijgt ze de rol van Sterre de Wit in de televisieserie Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard. Wegens het succes van de serie werden er ook films ontwikkeld. Jennifer speelde in Het Huis Anubis: De Vijf en de Toorn van Balor en Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna!. Bij de serie werd ook de single ‘De Vijf Zintuigen’ opgenomen.

Daarnaast was Jennifer te zien in twee theatervoorstellingen Anubis en het Mysterie van het Verborgen Symbool en Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel.

Jennifer is afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht, haar afstudeervoorstelling was Volksvernietiging, of mijn lever is zinloos. Daarna heeft zij gespeeld bij Het Laagland in Sittard, o.a. in de solovoorstelling Flik Flak.

Naast haar theaterwerk is zij geregeld zien in tv series als Smeris, Zomer in Zeeland, Project Orpheus en Nieuwe Tijden. In 2018 speelde ze in de film Niemand in de Stad, de openingsfilm van het Nederlands Film Festival. Daarna was Jennifer te zien in de eerste Nederlandse Netflix serie ARES en speelde ze de hoofdrol in de film Hemelrijken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button