Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jennifer Hoffman boeken

Jennifer Hoffman boeken

Jennifer Hoffman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jennifer Hoffman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jennifer Hoffman is te zien in de populaire serie De Luizenmoeder. Ze heeft een bijrol in de SBS6 serie Zomer in Zeeland en daarvoor speelde ze in de komische dramaserie Bitterzoet (Net5).

Jennifer Hoffman boeken voor een evenement

Jennifer Hoffman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jennifer Hoffman

In 2016 was Jennifer voor het vijfde jaar op rij te zien in de serie Dokter Tinus en in de romantische komedie Hartenstrijd. Ook speelde ze in diverse TV-series en telefilms, waaronder De Prinses Op de Erwt, Dames 4,Toren C, Sophie’s Web, Laptop, Sammie is Zoek, Verborgen Gebreken, Gooische Frieten, Spoorloos Verdwenen, Rauw, Samen, Westenwind en Dok 12.

Naast deze series was Jennifer op televisie te zien in programma’s als Crazy 88, Doe Maar Normaal (als vast panellid) en Comedy Live. Ze was een van de kandidaten in het tiende seizoen van het succesvolle TV-programma Wie Is De Mol.

Vanaf 2018 is Jennifer te zien in de nieuwe komedie Mannen van Mars. Daarvoor was zij onder andere te zien in de speelfilms Familieweekend, Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba, Hallo Bungalow, Rendez Vous, Homies, Dummie de Mummie I, Bro’s before Ho’s, Spion van Oranje, Kapitein Rob en het Geheim van Professor Lupardi.

Jennifer sprak de stem in van Miss Missy in de animatiefilm Suske en Wiske: de Texas Rakkers.

In 2009 maakte Jennifer Hofman haar toneeldebuut in het theaterstuk Extreem. In 2010 en 2011 speelde ze met onder andere Egbert Jan Weeber in het toneelstuk Showbizz Baby.

Presentatie

Jennifer Hoffman tekende in 2008 een contract bij NET 5, waarmee zij voor twee jaar exclusief aan de zender verbonden was. Ze presenteerde de programma’s Passion For Fashion en Topstylist voor NET5.

Jennifer is ambassadrice van de Female Cancer Foundation.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button