Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jennifer Ewbank boeken

Jennifer Ewbank boeken

Jennifer Ewbank boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jennifer Ewbank of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Al op jonge leeftijd speelde muziek een rol in haar leven. Na het afronden van de middelbare school ging ze een opleiding volgen aan de Sound-academie van Hilversum. In 2010 was Ewbank al van plan om een debuutalbum op te nemen, maar ze besloot mee te doen aan het programma The Voice of Holland, waar ze onder de vleugels van coaches Nick & Simon belandde. Ze bereikte de liveshows, kreeg veel kritiek te verduren, maar haalde toch de kwartfinales en zong twee nummers de Single Top 100 binnen. Haar concurrent Pearl Jozefzoon ging door naar de finale.

Op 11 augustus 2011 kwam haar eerste single Line in a song uit, gevolgd een tweede single Stars op 21 oktober 2011. Haar debuutalbum London Tree verscheen op 27 oktober 2011. De meeste liedjes op London Tree zijn geen eigen nummers. Er staat één zelfgeschreven nummer op, namelijk de titelsong. Dit nummer schreef Jennifer samen met Rigby-frontman Christon Kloosterboer.

In december 2011 nam ze deel met diversen artiesten aan het project, het instant houden van het Metropole Orkest, door middel van de single Wereldwijd Orkest onder Vince Mendoza. Op 13 januari 2012 bracht ze haar derde single There’s Us uit, een cover van het gelijknamige nummer van de Canadese zangeres Alexz Johnson uit 2006. De single is tevens het titelnummer van de Nederlandse film Taped.

Ewbank sprak in 2012 de stemmen van twee feeën in, in Winx Club 3D: Magisch Avontuur.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button