Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jennifer de Jong boeken

Jennifer de Jong boeken

Jennifer de Jong boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jennifer de Jong of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jennifer de Jong werd samen met Tatum Dagelet bekend als een van de ‘Brutale Meiden’ bij SBS6. Daarna presenteerden de dames het programma ‘Tatum en Jennifer’ bij Veronica – The Young One.

Jennifer de Jong boeken voor een evenement

Jennifer de Jong is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jennifer de Jong

Jennifer de Jong deed net als Tatum Dagelet acteer ervaring op in Jeugdtheater De Krakeling. Ze kreeg grote bekendheid in de populaire serie ‘Fort Alpha’ dankzij haar rol van Julia, die ze twee seizoenen lang speelde.

Jennifer de Jong heeft ervaring op het gebied van presentaties, clips en televisie. Ze verleende onder meer haar medewerking aan De Kunstbende en het Vier Steden Festival in Paradiso. Ook presenteerde Jennifer een quiz voor jongeren opbouwwerk ‘JIP’ en was ze te zien in de videoclip ‘Gabbersaurus’ van Hakkuhbar (1997).

TV-series

Op televisie was Jennifer de Jong te zien in ‘Herrie in Huis’ van ‘Rons’ Jong Gelukshow’. Daarna speelde ze hoofdrollen in de series ‘Teamwork’, ‘Milieu heeft ook geschiedenis’, ‘Voor Hete Vuren’ en ‘Salomo’.

Tussen 1980 en 1992 was Jennifer jarenlang actief op dansgebied: klassiek-, jazz-, showballet, tapdance en stijldansen. Ook heeft ze veel modellenwerk gedaan. Haar eerste modelopdracht kreeg ze op 15-jarige leeftijd via de bekende fotograaf Ronnie Hertz, voor Bogart Jeans.

Brutale Meiden

In 1997 en 1998 had Jennifer de Jong samen met Tatum Dagelet het jongerenprogramma ‘Brutale Meiden’ bij SBS6. Uit onvrede met het bestaande televisie-aanbod voor jongeren gingen Tatum en Jennifer in hun programma op zoek naar onderwerpen die hen interesseren. Zoals: trends, mode, muziek, film, TV, seks en sterren.

Reclamecampagnes met een bekende actrice

Jennifer de Jong inhuren als presentatrice of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button