Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » JelleB boeken

JelleB boeken

JelleB boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor JelleB of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

JelleB is de spontane jongen uit het noorden van Nederland die gewapend met alleen zijn gitaar iedere zaal op zijn kop weet te zetten! Zijn carri¨¨re als zanger/gitarist begon op het toeristische eiland Ameland waar in 1 zomer een basis werd gelegd voor vele succesvolle optredens. Niet alleen is hij mateloos populair op kermissen en dorpsfeesten ook op studentenfeesten en in kroegen is hij veel gevraagd.

Enthousiasme is de kracht van JelleB, links, rechts, voor, achter of met zijn allen op het podium, niets is JelleB te gek. Een show van JelleB is een doe-en-zing-mee-feest afgewisseld met te gekke nummers die u misschien was vergeten maar die door JelleB worden gespeeld! Met een breed repertoire weet JelleB iedereen aan te spreken en is hij voor ieder feest geschikt. Jelle b. is een wandelende Ipod!

JelleB nam in 2010 zijn eerste single op: Vriendinnen, een bewerking van Ring, ring, I’ve gotta sing van Ferre Grignard. Deze debuutsingle stond wekenlang in de diverse hitlijsten genoteerd. November 2011 verschijnt de tweede single: De Pionier. Een zeer bijzonder nummer dat een bewerking/vertaling is van 39 van Queen. De plaat wordt op Radio Continu uitgeroepen tot Bliksemschijf, vervolgens bij RADIONL/TV Oranje tot Hollandse Nieuwe waarna de TROS hem in de eerste week van december uitroept tot Paradeplaat. Ook komt de single moeiteloos binnen in de Mega Top 100!

Inmiddels ligt ook zijn debuutalbum Tijdloos in de schappen! Op het album laat Jelle de muziek spreken, met up tempo nummers gewisseld met nummers die een gevoelige snaar raken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button