Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jelle Klaassen boeken

Jelle Klaassen boeken

Jelle Klaassen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jelle Klaassen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De immens populaire Jelle Klaasen werd begin 2006 uitgeroepen tot Nationale volksheld toen hij als 21 jarige nieuweling het toernooi de Lakeside op zijn naam wist te schrijven. In een zinderende finale deed hij wat iedereen voor onmogelijk had gehouden; voor het oog van ruim 3 miljoen TV kijkers versloeg hij titelverdediger Raymond van Barneveld!

Na deze geweldige prestatie nam door de hoge verwachtingen de druk op Jelle toe en bleven grote resultaten uit. Toen de rust rond zijn persoon echter enigszins terug was gekeerd, kwam Jelle weer in vorm. Begin 2007 stapt Jelle Klaasen -samen met Michael van Gerwen en Vincent van der Voort- over naar de PDC, de tegenhanger van de dartsbond BDO.

Die overstap lijkt goed uit te pakken voor Jelle, het niveau gaat weer omhoog. Tijdens de World Darts Trophy laat Jelle zien terug te zijn door in de eerste ronde met een zeer sterk en constant spel opnieuw Raymond van Barneveld te verslaan. Begin november 2007 weet Jelle de uitstekende vorm te bekronen met zijn eerste PDC titel. Tijdens de finale blijkt de man uit Breda te sterk voor zijn teamgenoot Vincent van der Voort. Mede door deze overwinning is Jelle verzekerd van deelname aan de Ladbrokers, het WK van de PDC.

Door het hoge niveau en de prettige persoonlijkheid van Jelle Klaasen, is een demonstratie of workshop met deze sterspeler altijd een bijzondere ervaring!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button