Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeffrey Wammes boeken

Jeffrey Wammes boeken

Jeffrey Wammes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeffrey Wammes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeffrey Wammes is het boegbeeld van de Nederlandse heren turnsport en inmiddels al jaren actief op het hoogste niveau. Hij is een allround turner en behoort op elk onderdeel tot een van de besten.

Jeffrey Wammes boeken voor een evenement

Jeffrey Wammes is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Jeffrey inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Jeffrey Wammes

Jeffrey breekt in 2005 op 17-jarige leeftijd internationaal door. Hij behaalt voor het eerst in de Nederlandse turngeschiedenis gouden medailles op de onderdelen vloer en sprong tijdens wereldbekerwedstrijden. Jeffrey is specialist op deze onderdelen. Daarna kwalificeerde hij zich op indrukwekkende wijze voor het EK in Debrecen, waar hij brons pakte op het onderdeel sprong. Hij werd drie keer Nederlands kampioen op de meerkamp in zowel 2005, 2007 en 2008.

Tegenslagen overwinnen

Al vroeg in zijn carrière krijgt Jeffrey te maken met een enorme tegenslag. Tijdens de wereldbekerwedstrijden in Lyon breekt hij zijn beide enkels. De blessure was dermate ernstig dat er aanvankelijk voor zijn loopbaan werd gevreesd. Zijn herstel verliep echter boven iedere verwachting, zodat hij later dat jaar alweer kon meedoen met de wereldkampioenschappen in Aarhus. Op het EK 2007 in Amsterdam wist hij zelfs twee finales te bereiken. Op het onderdeel sprong won hij een bronzen medaille.

Nederlands Kampioen

Jeffrey Wammes werd Nederlands kampioen op de meerkamp in zowel 2005, 2007 en 2008. Bij de wereldbekerwedstrijden in Moskou in 2010 won hij brons op het onderdeel vloer. Tijdens het NK juni 2010 behaalde Jeffrey eveneens de gouden medaille en werd hiermee voor de 4 maal allround Nederlands kampioen.

Olympische Spelen

De blik is gericht op de Olympische Spelen in 2012. “Mijn doelstelling is om dit seizoen weer een extra stap in de juiste richting te zetten. Uiteraard zijn de Olympische Spelen in 2012 een doel van mij. Graag zou ik op dat podium eens succesvol acteren. Ik doe er de komende tijd in ieder geval alles voor.” Aldus Jeffrey.

Jeffrey Wammes als DJ

Daarnaast laat Jeffrey zich ook van een heel andere kant zien: als DJ op evenementen, festivals en clubs. Zijn draaistijl varieert van relaxte lounge tot opzwepende latin house, afgewisseld met R&B nummers in een nieuw jasje en top-40 remixes met een ’twist’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button