Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeffrey Schenk boeken

Jeffrey Schenk boeken

Jeffrey Schenk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeffrey Schenk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zingen zit ‘m in het bloed. Zelden is deze uitdrukking meer van toepassing geweest dan op Jeffrey Schenk. Dat werd snel duidelijk toen Jeffrey als 16-jarige alle talentenjachten van Nederland afging, en regelmatig optrad in het fameuze Amsterdamse Café Bolle Jan. Zijn talent werd daar (en elders) al snel opgemerkt, wat in 2004 later resulteerde in een droomoptreden: het voorprogramma van René Froger in de ArenA. Vier avonden lang!

Een jaar daarvoor was hij gestart met zijn concertreeks Schenk in Concert. Dit jaarlijkse show-evenement in Amsterdam en Zaandam, waarbij ook artiesten als Gerard Joling en Danny de Munk kwamen optreden, beleefde zijn laatste editie in 2010.
Tussen 2001 en 2009 brengt Jeffrey diverse singles uit (Zolang jij maar bij me bent, Who can tell me, Met jou, Ik wil een zoen, Ik hou van jou), en zingt in 2004 het duet Voorbij met zijn grote held, Paul de Leeuw. Natuurlijk begeleid door diens pianist Cor Bakker. De samenwerking met Bakker klikt en samen staan ze in 2011 onder de titel Jeffrey Schenk & Cor Bakker en Orkest Live in Concert in de uitverkochte schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Er volgen succesvolle optredens in binnen- en buitenland, en ook op tv laat Jeffrey zich horen en zien. In 2003 heeft Jeffrey zijn eigen real life soap in het programma Shownieuws van SBS6. In 2010 treedt hij op in Carlo & Irene’s Life 4 You met de single Ik Hou van Jou, en in 2013 is hij een veelbesproken halve finalist in het muzikale familieprogramma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. In 2010 komt de single Water & vuur uit, gevolgd door een show in Theater Het Oude Raadhuis in Hoofddorp: Jeffrey Schenk ‘Songs from my heart’.

Een droom komt uit wanneer Jeffrey in 2012 zijn grote idool Lionel Richie ontmoet tijdens diens concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

En Jeffrey kan (nog) meer: zijn niet geringe talent en naamsbekendheid zet hij in als organisator en promotor van de bekende Shell We Dance Events in heel Nederland. Ook dieren gaan hem aan het hart. In 2013 presenteert Jeffrey zich trots als ambassadeur van de Stichting Dierenlot.

En 2013 biedt meer veranderingen. Jeffrey wisselt van management en verzamelt een nieuw team om zich heen, onder anderen de succesvolle producers Eric van Tijn en Jochem Fluitsma. Die produceren zijn nieuwe single: Samen.

2014 wordt een spannend jaar voor Jeffrey, want dan staat hij op 9 februari met twee theaterconcerten, getiteld Jeffrey Schenk ‘Puur’, in Theater Het Oude Raadhuis in Hoofddorp. Tijdens deze shows zal hij zowel met een live band als akoestisch optreden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button