Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeffrey Kuipers boeken

Jeffrey Kuipers boeken

Jeffrey Kuipers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeffrey Kuipers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeffrey

Jeffrey is geboren en getogen in Schoonoord in Drenthe, ondanks zijn jeugdige leeftijd is het alsof Jeffrey al jaren op het podium heeft doorgebracht.

In 1998 trok Jeffrey

landelijk veel media-aandacht met z’n single “Soms hoor ik weer je stem”. Deze single werd veel gedraaid en niet alleen lokaal en regionaal, maar ook op Radio 2. Op de playlist van Radio Noordzee eindigde Jeffrey zelfs op een gedeelde eerste plaats, naast Volumia! Met veel gevoel weet Jeffrey een breed publiek te raken.

Ondertussen heeft Jeffrey ervaren

dat het artiestenvak niet alleen de “glitter and glamour” is, maar vooral keihard werken. Zo trad Jeffrey o.a. op met het groot orkest van Cor Bakker, was Jeffrey support-act bij Total Touch, trad Jeffrey op tijdens bedrijfsfeesten en evenementen en was Jeffrey te vinden op verschillende buitenpodia in de zomer. Jeffrey was in o.a. te zien in SBS Shownieuws, RTL4 Big Entertainment Club en bij diverse landelijke en regionale zenders.

Jeffrey geniet van alles

wat er om hem heen gebeurt, maar blijft ondanks alle positieve reacties erg kritisch op zichzelf. Jeffrey is niet gauw tevreden en vindt, dat het altijd nog iets beter kan. Het opnemen in de studio vindt Jeffrey steeds weer een geweldige ervaring, maar echt genieten doet Jeffrey als hij op een podium staat. De interactie met het publiek, de sfeer, de mensen en het applaus, dat is het,” zegt hij, daar doe ik het voor, “My way of life!” De laatste tijd leek het wat stil rondom Jeffrey, tenminste voor CD-kopend Nederland. Maar achter de schermen werd er naarstig gezocht naar repertoire, een nieuw producersteam en een nieuwe platenmaatschappij. Deze zoektocht resulteerde in een samenwerking met de succesvolle producers Emile Hartkamp & Norus Padidar die al eerder grote hits scoorden met o.a. Frans Bauer en Marianne Weber. Jeffrey ging de studio in en nam diverse prachtige nummers op, maar wist vooral met zijn Nederlandse vertolking van “Anyone of us” van Gareth Gates het producersteam aangenaam te verrassen. Het mooie sfeervolle stemgeluid van Jeffrey in combinatie met deze prachtige compositie voorzien van een Nederlandse tekst van Emile Hartkamp, maakt de nieuwe single van Jeffrey “Alles wat je zei” tot een absolute topper!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button